Inna, imagine interzisă minorilor. Cum s-a fotografiat artista, toți au rămas mască FOTO

Inna, imagine interzisă minorilor. Cum s-a fotografiat artista, toți au rămas mască FOTO
Inna, imagine interzisă minorilor. Cum s-a lăsat pozată celebra cântăreață. Fotografia a făcut furori în spațiul online.

Inna, imagine interzisă minorilor. Cântăreața este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Se bucură de mare succes din punct de vedere profesional, fiind cunoscută chiar și pe plan internațional. Dincolo de talentul de necontestat, vedeta reușește mereu să facă furori cu corpul său seducător. Cum s-a fotografiat de această dată. Puțini se așteptau.

Inna, imagine interzisă minorilor

Inna este una dintre puținele artiste din țara noastră care se poate lăuda cu performanțele pe care a reușit să le marcheze în străinătate. Cântăreața nu este cunoscută doar în țara noastră, ci și peste granițe. În mediul online, este venerată de o mulțime de internauți. Majoritatea o urmăresc și apreciază activitatea vedetei de pe rețelele sociale.

Pe Instagram, Inna a reușit să-și formeze o comunitate de aproximativ trei milioane de urmăritori. Celebritatea împărtășește cu fanii săi diverse activități sau proiecte la care lucrează. Când vine vorba despre aparițiile publice, nu are niciun fel de inhibiții. De altfel, naturalețea cu care se pozează este pe placul utilizatorilor online.

În urmă cu aproximativ o zi, Inna i-a lăsat fără cuvinte pe internauți. Deși cunoscută pentru afișările sale excentrice, puțini se așteptau ca solista să apară astfel de internet. Atenție, imaginea este interzisă minorilor! Cântăreața a renunțat la toate măștile și s-a lăsat fotografiată goală.

Așa cum se poate observa și din imaginea încărcată în galeria FOTO a acestui articol, Inna s-a afișat într-un palton negru, pe care l-a purtat pe umeri, restul corpului fiind gol. Vedeta și-a acoperit zona intimă cu mâinile. Peruca purtată – un păr negru, lung – i-a acoperit palmele. Intenționat sau nu, bruneta cu forme atrăgătoare a rupt internetul.

„De acum, totul rămâne în voia imaginației…”

O mulțime de utilizatori din mediul online i-au scris mesaje dulci cântăreței. Printre cei care au apreciat postarea Innei se numără și Mihaela Rădulescu. Aceasta i-a scris un comentariu în care a sugerat că arată de milioane.

„Oh, mama 🔥❤️”, a notat Mihaela Rădulescu, în secțiunea destinată comentariilor la fotografia Innei.

Și Codin Maticiuc a aplaudat-o pe Inna. Actorul a scris un comentariu în limba engleză, la materialul de pe Instagram, din care se înțelege în mod clar că îi place apariția amețitoare a artistei.

„Great”, i-a transmis Codin Maticiuc cunoscutei cântărețe.

Nu este prima dată când Inna lasă de înțeles că îi plac ipostazele fierbinți. De altfel, are și cu ce se mândri. Solista știe să-și pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice, în stiluri cât mai elegante. Postarea vedetei a răvășit mințile tuturor bărbaților, care s-au înghesuit să o aprecieze.

„Arta cere sacrificii”/ „Mă omori!”/ „Ups… de acum, totul rămâne în voia imaginației…”/ „Inna! Te iubesc!” – au scris fanii cântăreței, în dreptul fotografiei care a încins mințile bărbaților.

Bineînțeles, nu toată lumea a fost mulțumită de ipostaza în care s-a etalat Inna. Unii au spus că a întrecut limitele. Alții au acuzat industria muzicală, despre care au subliniat că a reușit să spele creierele multor oameni.

Urmăriți Playtech.ro și pe