Inna, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uluit pe fani, iar iubitul Deliric a reacționat prompt

Inna, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uluit pe fani, iar iubitul Deliric a reacționat prompt
Inna, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uluit pe fani

Inna și-a șocat fanii cu ultima fotografie postată pe Instagram. Cântăreața se află în vacanță, alături de iubitul ei, Deliric.

Inna, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uluit pe fani

Inna a lăsat deoparte inhibițiile și s-a fotografiat într-un costum de baie care abia îi acoperă trupul. Artista muncește din greu la sală și are un regim de viață sănătos, lucru care se vede și pe corpul ei perfect.

Ea se află alături de iubitul ei într-o vacanță, așa că a postat o imagine care a încins Instagramul.

Îmbrăcată într-un costum de baie care îi lasă la vedere sânii și o pereche de bikini minusculă, Inna a strâns rapid peste 35.000 de aprecieri.

În doar 30 de minute, artista noastră a avut peste 400 de comentarii, iar printre cei care au comentat s-a aflat și iubitul ei, Deliric, care i-a pus un emoji cu un porcușor.

Deliric și-a lansat propria firmă de haine intitulată Porc. Artistul are o afacere de succes, făcând bani serioși din merch.

Inna și Deliric au o relație de mai multe luni. Deși nu au vrut să se afișeze public, mai multe persoane publice i-au dat de gol, iar apoi cei doi au început să posteze fotografii împreună.

Cei doi sunt împreună de anul trecut și pare că relația lor merge ca pe roate.

 „Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.”, spunea artista, anul trecut.

Cine este Deliric

Inna este mai îndrăgostită ca niciodată și nu se sfiește să îi declare iubirea partenerului său.

Deliric este un artist cunoscut în zona de underground. El cântă în trupa CTC și este un adevărat influencer în muzica rap.

”Preţuiesc familia, sunt un tip care alege să petreacă cât mai mult timp cu familia. Am un cerc de prieteni restrâns, deşi cunosc foarte multă lume.

Sunt un om deschis, comunic cu lumea, mă simt bine, dar am încercat să menţin nişte relaţii strânse cu oameni pe care îi cunosc demult şi să construim peste chestia asta.

Nu sunt genul care işi schimbă de la an la an prietenii şi cercul de oameni cu care face treaba.”, declara actualul iubit al Innei, Deliric.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI