Ingredientul banal care se pune în cafea pentru mai multă cremă. Aşa o bei doar acasă

Ingredientul banal care se pune în cafea pentru mai multă cremă. Aşa o bei doar acasă
Cum faci cea mai buna cafea

Vrei să faci acasă o cafea cu mai multă cremă? Ghici ce: nu este nevoie de un espressor de lux cu aburi de lapte. Poți deveni un barista extraordinar în confortul propriei bucătării. Ține cont de aceste sfaturi despre cum să obții spumă din plin. Această abilitate va revoluționa experiența ta cu băutura aromată: poți face o multitudine de variante, precum latte, cappuccino, macchiato.

Cum obții cea mai bună cafea chiar la tine acasă

Nu trebuie să termini cursuri de barista ca să faci cea mai cremoasă cafea, ci ai nevoie de secretul specialiștilor. Aplică modul de preparare folosit de cunoscători, apoi bucură-te de rezultatul obținut. Va fi o încântare pentru papilele gustative.

Foarte multă lume nu concepe dimineața fără o ceașcă de cafea fierbinte, pentru un plus de energie. Totuși, dacă îți place să savurezi o băutură mai aparte, un preparat cremos este ceea ce ar trebui să iei în considerare. Apelează cu încredere la secretul pe care l-am aflat de la experți în pregătirea cafelei, astfel încât să te bucuri de o experiență senzorială plăcută. În felul acesta, vei scăpa de gustul mult prea amărui, iar textura va fi aerată și fină.

Dacă nu cunoști foarte bine această artă, trebuie să știi că o cafea de calitate nu este amară. De cele mai multe ori, este vorba despre boabe de slabă calitate, care au fost prăjite excesiv. Chiar și așa, cu ajutorul unui ingredient inedit, băutura ta preferată poate deveni savuroasă și cremoasă. Cafeaua bună are o aromă acrișoară și dulce, deci nu necesită adaos de zahăr.

Ingredientul banal care transformă rețeta radical

Făcută la ibric, poți atenua din amărăciune cu puțină sare. Cu toate că pare incredibil, un praf de sare adăugat în ibricul cu apă fiartă va conferi băuturii o dulceață aparte și îi va intensifica aroma imbatabilă. În plus, pentru cremozitate, cei mai buni barista recomandă un cub mic de unt (cam cinci grame). Secretul este că îi oferă o textură specială. Totodată, dacă vrei să impresionezi, adaugă ingrediente precum scorțișoară, cardamom sau turmeric.

Deși obișnuim să fierbem cafeaua în apă clocotită, de fapt, aceasta ar trebui să stea doar la infuzat. În caz contrar, își va pierde din proprietăți, motiv pentru care trebuie să cunoști modul de preparare corect. Pune apă la fiert într-un ibric. Când ajunge la punctul de fierbere, dă deoparte vasul două minute. Adaugă cafeaua și amestecă totul bine. Las-o la infuzat câteva minute, după care strecoară zațul de lichid. Toarnă lapte doar încălzit, nu rece!