Informații șocante despre Kate Middleton. Ce a dezvăluit un medic oncolog! Tipul de cancer de care ar suferi Prințesa de Wales
Dezvăluire șocantă făcută de un medic oncolog despre Kate Middleton! Pe 22 martie 2024, Prințesa de Wales a anunțat, printr-un mesaj video, că suferă de cancer. Diagnosticul l-a primit în urma intervenției abdominale pe care a avut-o în luna ianuarie. Soția lui William nu a precizat de ce tip de cancer suferă, cu toate că s-au făcut numeroase speculații pe acest subiect. Recent, specialiștii au făcut unele precizări cu privire la tipul de cancer de care ar suferi aceasta!
Dezvăluiri șocante despre Kate Middleton. De ce tip de cancer ar suferi
Vestea că Kate Middleton suferă de cancer a întristat o lume întreagă! După ce s-a aflat în mod public că suferă de această boală cruntă, fanii săi au început să-și dea cu părerea despre tipul de cancer pe care l-ar avea soția Prințului William. Pe de altă parte, specialiștii au analizat istoricul său medical și au venit cu anumite precizări despre natura afecțiunii.
Un cunoscut medic oncolog a mărturisit că Prințesa de Wales nu ar avea cancer ginecologic. Claudio Zanon, chirurg oncolog italian, a sugerat că o parte din intestinul lui Kate ar fi fost îndepărtat. În acest caz, este recomandată chimioterapia preventivă în cazul unor eventuale metastaze. În realitate, aceasta s-a lupta cu o tumoră la colon.
Prințesei de Wales i-ar fi fost descoperită o tumoră la colon
„Din ceea ce s-a scris în ziare și a declarat chiar prințesa Kate Middleton, operația la care a fost supusă pentru cancer abdominal, urmată de o ileostomie, ar putea fi cauzată de o tumoare a colonului stâng sau a rectului.
Putem spune acest lucru deoarece ileostomiile temporare sunt efectuate în mod normal pentru a proteja anastomozele chirurgicale care sunt mai greu de vindecat, având în vedere vascularizarea și inflamația țesuturilor implicate.”, a declarat medicul oncolog italian pentru Quotidiano.net.
De asemenea, medicul oncolog nu exclude nici varianta unui cancer ovarian, care să-i fi afectat o parte din colon.
„Este o altă ipoteză, un carcinom ovarian care a cuprins colonul, dar, în mod normal, cancerul ovarian nu presupune o terapie adjuvantă după extirpare, ci o terapie de consolidare, în timp ce, din ceea ce am putut înțelege din știrile de la Londra, chimioterapia prescrisă are ca scop să îndepărteze o eventuală diseminare metastatică.
Mai există o altă situație care afectează persoanele tinere, sindromul Lynch, rar, caracterizat printr-o mutație de origine ereditară, care afectează în principal colonul drept, dar este puțin plauzibil, ipoteza dominantă este aceea a unui cancer rectal sporadic.”, a mai completat acesta.