Informații șoc despre accidentul lui Culiță Sterp. Câți bani i-a oferit șoferului pe care l-a lovit și ce s-a aflat despre drogurile din sânge EXCLUSIV

Informații șoc despre accidentul lui Culiță Sterp. Câți bani i-a oferit șoferului pe care l-a lovit și ce s-a aflat despre drogurile din sânge EXCLUSIV
Culiță Sterp, consumul de droguri, accidentul și sentința magistraților

Luna trecută, pe fondul neatenției și a consumului de substanțe, celebrul Culiță Sterp era implicat într-un accident rutier. Ulterior s-a aflat și ce alcoolemie avea artistul, dar și sentința dată de jduecători. Un aspect neașteptat a fost retragerea plângerii victimei lui Culiță Sterp. Dar, Playtech Știri a aflat, în exclusivitate, informații șoc despre accidentul avedetei. Am aflat și câți bani i-a oferit șoferului pe care l-a lovit, am aflat și despre drogurile din sânge.

Culiță Sterp, consumul de droguri, accidentul și sentința magistraților

Pe data de 17 noiembrie redacția Playtech Știri vă relata despre accidentul rutier în care fusese implicat Culiță Sterp. După primele informații, s-a aflat că victima, deși stabilă, avea să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

După primele investigații, polițiștii aveau să spună că la testarea cu etilotestul, Culiță Sterp ar fi avut 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior i s-au recoltat și probe biologice.

La 11 zile de la accident, magstrații luau decizia de a-l menține sub control judiciar, decizia obligându-l pe Culiță Sterp să-și amâne toate concertele din afara țării. În dosarul demarat, vedeta este acuzată de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Dar cea mai gravă acuzare este că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Dar, paradoxal, înainte de sentința magistraților, Playtech Știri afla despre o decizie surprinzătoare a victimei din acest accident. Pe 23 noiembrie se afla că victima, bărbatul de 35 de ani, și-ar fi retras subit plângerea împotriva lui Culiță Sterp. De altfel, vedeta publica pe rețelele de socializare un text prin care anunța că s-ar fi împăcat cu victima:

„Vreau să îmi cer, în primul rând, scuze lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat, ulterior, pe toate planurile”, a spus Culiță Sterp.

Dar, iată că în ultimele 48 de ore Playtech Știri a aflat informații șoc despre accidentul lui Culiță Sterp.

Vedeta i-a oferit bani victimei ca să-și retragă plângerea

Conform informațiilor, aflate în exclusivitate de Playtech Știri, Culiță Sterp i-a oferit şoferului pe care l-a lovit luna trecută suma de 100.000 euro ca să nu depună plângere oficial împotriva lui.

Manelistul, aflat sub control judiciar, face tot posibilul pentru a scăpa de puşcărie. Şansele sunt, însă, minore, ţinând cont că fapta sa este una agravantă, pentru că a fugit de la locul accidentului.

Potrivit procurorilor, Culiţă Sterp nici măcar nu a frânat după ce a spulberat, la propriu, o Dacie Logan. Nu a avut niciun sentiment de empatie şi nicio reacţie de a oferi un minim prim ajutor pentru şoferul pe care l-ar fi putut omorî.

Manelistului i s-a găsit şi o cantitate consistenţă de cocaină în sânge, pe lângă alcool. Potrivit valorilor ieşite la analize, există două variante: Culiţă Sterp fie se drogase cu două ore înainte să i fie prelevate problemele, fie este dependent.

„Culiţă Sterp a fost supus şi unui test psihiatric, pe care însă nu l-a luat în serios. În secţia de poliţie a făcut circ, a râs isteric, a jignit pe toată lumea, nu a prezentat nicio urmă de regret pentru fapta sa, ci doar s-a distrat.”, spun sursele în exclusivitate pentru redacția Playtech.

Cazul este identic cu cel al lui Mario Iorgulescu. Singura diferenţă constă în faptul că şoferul lui Mario a murit, în cazul de față victima trăieşte, dar în rest, cazurile parcă sunt la indigo.

Ambele persoane publice au trecut pe roşu şi au spulberat altă maşină, ambii cu droguri şi alcool în sânge, ambii nu au prezentat nicio urmă de empatie sau milă faţă de cei răniţi.

Urmăriți Playtech.ro și pe