Informații noi despre Mioara Roman. Ce face în centrul în care a fost internată

Informatii noi despre Mioara Roman

Vestea că Mioara Roman a fost internată într-un centru specializat pentru persoane bolnave de Parkinson i-a șocat pe toți internauții. Ce spune fiica ei, Catinca, despre fricile de care nu a scăpat, încă, mama ei și care este starea ei actuală de sănătate. Ce face Mioara Roman în centrul în care a fost cazată. 

Informații noi despre Mioara Roman

Oana și Catinca Roman au trecut prin momente cumplite, în ultimele luni, când au ajuns de mai multe ori cu mama lor la spital, unde a suferit diverse intervenții chirurgicale. Pentru că fiicele sale își doresc tot ce este mai bun pentru părintele lor, Mioara Roman a fost internată într-un centru pentru vârstnici, acolo unde va primi toată atenția de care are nevoie, 24 de ore din 24.

Fosta soție a premierului României Petre Roman este foarte bine îngrijită, iar starea ei de sănătate s-a ameliorat. Cu toate acestea, potrivit spuselor fiicei sale Catinca, Mioara Roman mai are anumite frici de care nu a reușit, momentan, să scape.

„Are și ea frici ca toată lumea mai ales sa suferă de diabet, hipertensiune. Starea aceasta de tensiune ne-a afectat pe toți, s-a resimțit și asupra ei. Faptul că a stat în casă a tras-o înapoi. (…) Nu a avut nicio reacție când i-am zis de centru, am dus să vadă, a cunoscut doctorii, asistentele, dar totul pentru a o pune în formă fizică, cel puțin. Mama a primit și prima doză de vaccin. Așteptam și rapelul”, a declarat Catinca Roman în emisiunea lui Cristi Brancu.

Oana Roman, criticată pentru că și-ar fi dus mama la un „azil”

Fiica Mioarei Roman a răbufnit în mediul online, după ce internauții ar fi criticat-o pe fosta soție a lui Marius Elisei că și-a internat părintele într-un azil de bătrâni, fără să îi pese de ea. Oana Roman nu s-a mai putut abține și a luat foc pe Instagram. Vedeta a specificat faptul că mama sa este cazată, pentru o lună de zile, într-un centru special pentru persoane care suferă de boala Parkinson.

Faimoasa influenceriță a specificat, de asemenea, faptul că Mioara Roman este tratată cu foarte multă grijă și mult respect, aflându-se într-un centru de lux, cu un personal care este la dispoziția ei 24 de ore din 24.

Asta se numește fake news, minciună, manipulare și ordinărie. Feriți-vă de astfel de pagini și de astfel de așa-ziși jurnaliști care vă mint pentru trafic. Această l@#$ă ordinară are trei milioane de urmăritori. Și are numai titluri mincinoase. Rușine! Mama e la tratament 1 lună, într-un centru de lux”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI