Informații de ultimă oră despre starea Mioarei Roman. Catinca, fiica ei, a făcut anunțul azi (exclusiv)

Informații de ultimă oră despre starea Mioarei Roman. Catinca, fiica ei, a făcut anunțul azi (exclusiv)
Catinca Roman a oferit informații despre starea de sănătate a mamei sale. Anunț despre Mioara Roman

Catinca și Oana Romna au decis să petreacă Sărbătorile Pascale alături de mama Mioara Roman, aflată de câteva săptămâni la un centru de tratament pentru persoane vârstnice cu probleme de sănătate. Detalii despre starea acesteia și despre cum au în plan fiicele să o fericească de Paște.

Catinca, informații despre starea de sănătate a mamei Mioara Roman

Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, fostă profesoară de limba arabă și fosta soție a fostului premier Petre Roman, a vorbit despre cum va fi Paștele anul acesta în familia ei.

„O să o luăm pe mama de Paște acasă, o să stea la Oana, ea are locuința mai mare plus o grădină foarte frumoasă. Eu o să gătesc tot ce trebuie, drob și friptură din carne de miel, ca să fie bine și frumos, ca în orice familie. Gătitul este una dintre pasiunile mele, așa că nu este nicio problemă pentru mine. Doar cozonac am mai comandat, atât”, a povestit Catinca pentru Impact.

În ceea ce privește starea de sănătate a Mioarei Roman, conform declarațiilor fiicei sale, este mult mai bună de când se tratează la respectivul centru de sănătate.

„Nu știu câte zile o să stea mama la Oana, o să vedem între timp ce facem. Ne bucurăm că se simte mult mai bine. Și-a recuperat și mobilitatea la mâna dreaptă. Plus că ea a ținut și o dietă, a mai slăbit puțin, și asta o ajută la problemele pe care le are cu boala Parkinson”, a completat Catinca.

Oana și Catinca Roman, acuzate că și-ar fi abandonat mama

Oana Roman a fost prima care a anunțat pe rețelele de socializare că mama ei va sta pentru câteva săptămâni într-un centru de sănătate. Fără alte explicații la pachet, internauții au acuzat-o că, în realitate, și-a dus părintele la azil. Era cunoscut faptul că Mioara Roman este bolnavă, iar vârsta înaintată pune presiune pe problemele deja existente.

Prin urmare, oamenii au crezut că au dus-o într-o instituție pentru bătrâni, pentru a nu mai avea grija ei. Oana Roman a explicat ulterior că ea și sora Catinca au decis să o ducă într-un loc unde poate fi supraveghează de medici și a menționat că, de fapt, căminul este precum un resort de lux, iar Mioara Roman se simte minunat acolo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI