23 apr. 2021 | 08:10

Informații de ultimă oră despre sarcina iubitei lui Culiță Sterp. Mama Geta, în lacrimi

Monden
Informații de ultimă oră despre sarcina iubitei lui Culiță Sterp. Mama Geta, în lacrimi

Mama lui Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre fiul ei. Concurentul Survivor urmează să devină tată pentru prima oară. Mama Geta a vorbit despre nepotul ei, care se va naște peste 7 săptămâni.

Mama Geta, dărâmată de dorul pe care i-l duce lui Culiță Sterp

Ea a spus că își dorește să își vadă fiul câștigând competiția, chiar dacă este posibil ca Faimosul să nu fie acasă în momentul în care i se naște copilul.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos”, a spus Mama Geta.

În plus, și sora lui Culiță este gravidă și urmează să nască primul copil, motiv pentru care Mama Geta este copleșită de emoții. Ea a spus că îi este foarte dor de Culiță Sterp și că își încurajează viitoarea noră cum poate.

„Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors. Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă.

Mama lui Culiță Sterp, momente dificile

Femeia a povestit cum a fost când era gravidă cu sora lui Culiță. Ea a povestit că este alături de fiica și nora ei, care urmează să nască în curând și le încurajează constant.

Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă. Ea din zi în zi așteaptă (n.r- Ileana). Își dorește să nască natural, eu le-am spus că nu am fost în viața mea la un control când eram gravidă. Nășteam cu femeia de serviciu, cum s-ar spune”, a continuat ea pentru wowbiz.ro.

Mama lui Culiță Sterp spune că Daniela este optimistă, chiar dacă va naște fără ca iubitul ei să fie acasă.

„Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta.

Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro