Informații de ultimă oră despre Liviu Vârciu, ajuns de urgență la spital. În ce stare se află

Informații de ultimă oră despre Liviu Vârciu, ajuns de urgență la spital. În ce stare se află
Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital

Ce detalii se cunosc despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu? Celebrul prezentator de televiziune a ajuns de urgență la spital. Care este motivul pentru care actorul a ajuns în atenția medicilor? Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Liviu Vârciu, de urgență la spital: ce s-a întâmplat cu vedeta?

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Cunoscutul prezentator de televiziune se confruntă din nou cu probleme de sănătate. După ce a avut COVID-19, artistul a contractat o răceală extrem de puternică pe care a încercat inițial să o trateze acasă.

Din păcate, băile fierbinți nu au fost de ajuns, iar vedeta a ajuns de urgență la spital. Liviu Vârciu a continuat să-și îndeplinească sarcinile deși nu se simțea bine. Concret, el a ieșit din casă și s-a dus pe șantier, dar alegerea aceasta nu a fost deloc inspirată.

Chiar duminică în jurul prânzului starea lui de sănătate s-a agravat, ulterior a hotărât că cel mai bine este să se lase pe mâna specialiștilor. Aflat pe patul de spital, actorul le-a transmis tuturor internauților care îl urmăresc pe rețelele de socializare să fie atenți la sănătatea lor, mai cu seamă în contextul pandemic.

„M-a spart. Am ajuns la spital. Nu îmi mai trece”

“Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Ieri, Liviu Vârciu mărturisea că simptomele pe care le are în prezent din cauza răcelii sunt mult mai severe și decât forma pe care a avut-o când s-a infectat cu COVID-19.

“Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, comenta Liviu Vârciu, pe imaginile de pe InstaStory, în care apărea în jacuzzi.

Amintim că prezentatorul de televiziune mărturisea chiar la începutul lunii noiembrie că s-a vindecat de COVID-19, dar a rămas cu câteva probleme de sănătate după ce a contractat virusul. Vedeta a susținut că analizele sale nu arătau deloc bine.

„Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a explicat Liviu Vârciu, în direct la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI