02 dec. 2020 | 20:23

Informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. Ce se întâmplă acum cu fostul președinte (exclusiv)

Știri generale
Informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. Ce se întâmplă acum cu fostul președinte (exclusiv)
Ce se intampla cu presedintele Ion Iliescu

Au apărut informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. Ce se întâmplă acum cu fostul președinte, după ce acesta nu a mai fost văzut în spațiul public de o bună bucată de vreme, vedeți în articolul de mai jos.

S-a aflat unde a dispărut Ion Iliescu. Soția sa este alături de fostul președinte

Situația fostului președinte al României, Ion Iliescu, și al soției sale nu este deloc roz, scrie impact.ro. Fostul cuplu prezidențial nu a mai apărut la niciun eveniment, iar informațiile răzbat cu greu din interiorul vilei de protocol unde acesta locuiește.

Ion Iliescu și soția sa, Nina Iliescu, nu au mai ieșit din vila e protocol de mai bine de 3 luni. Cuplul și-ar fi transformat casa într-un adevărat buncăr după declanșarea pandemiei de coronavirus. De teama infectării cu COVID-19, Ion și Nina Iliescu s-au baricadat în casă, iar regulile pentru puținele persoane care le calcă pragul sunt stricte.

Aproape nimeni nu mai intră în vila lui Ion Iliescu

Ajunși la vârsta de 90 de ani și suferind de mai multe boli, fostul președinte și partenera sa de viață se află în categoria de risc maxim în ceea ce privește coronavirusul. O infectare cu virusul ucigaș le-ar putea fi fatală, motiv pentru care cuplul evită orice fel de contact cu exteriorul.

Conform informațiilor oferite de surse, accesul în locuința lui Ion Iliescu este strict interzis pentru aproape toate persoanele. Menajera familiei nu a părăsit locuința tot de 3 luni, iar angajații SPP trebuie să respecte regulile impuse.

SPP-ul intră în vila de protocol doar dimineața

Cei de la Serviciul de Pază și Protecție au voie să intre în casa în care trăiesc Ion și Nina Iliescu doar pe parcursul dimineților. Aceștia verifică obiectivul după care părăsesc în grabă locuința.

Potrivit acelorași surse, toți SPP-iștii care merg în vilă sunt testați de coronavirus în fiecare zi. În plus, aceștia sunt obligați să poarte mască și mănuși.

Ce are Ion Iliescu în camere pentru dezinfectare

Astfel, adevărul despre dispariția lor din spațiul public este ușor de bănuit. Apariția epidemiei de COVID-19 i-a blocat pe cei doi în locuința lor din București.

De asemenea, pentru o mai bună protecție, se pare că în fiecare cameră a casei pe care o ocupă familia Iliescu se află preșuri speciale pentru dezinfectat.

Alimentele fostului președinte Ion Iliescu, dezinfectate cu grijă

În încăperile în care locuiesc Ion și Nina Iliescu intră puține persoane. Cei care se ocupă de siguranța și de îngrijirea acestora lasă la ușă în fiecare zi o pungă și o cutie cu alimente. Acestea sunt atent dezinfectate cu atenție.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro