Informaţia momentului despre Bianca Giurcă şi Alin Simoiu. Ce s-a întâmplat cu cei doi după plecarea de la „Insula Iubirii”, de fapt

de: Mariana Olteanu
28 08. 2023

Finala unuia dintre cel mai așteptat show a avut loc. Testul relației pentru concurenții emisiunii a luat sfârșit. Sezonul 7 al emisiunii nu s-a terminat prea bine pentru Bianca Giurcă și Marius Moise. Ce s-a întâmplat cu cuplul?

Au trecut Bianca Giurcă și Marius Moise testul relației?

Marius Moise și Bianca Giurcă se numără printre cuplurile care au venit pe insula pentru a-și testa limitele relației. Provocările pe care cei doi i-au întâmpinat i-au făcut să-și dea seama că nu sunt făcuți unul pentru altul.
Astfel că, cei dou ales să plece separat de pe insulă. Însă, aceasta nu a fost singura surpriză de care concurenții au avut parte.

Te-ar putea interesa și: Ispita Oana de la Insula Iubirii România a răbufnit la adresa lui Marius: „Omul ăsta”

Cum a decurs ultima ceremonie a focului din Thailanda?

După ceremonia focului, a urmat momentul adevărului. Marius Moise a aflat adevăratele sentimente pe care le are Oana Monea. În shimb, Bianca Giurcă a fost uimită afle că Alin Simoiu vrea să îi fie alături și în afara show-ului.

”Eram aproape convins că Bianca o să plece cu Alin”, a spus Marius Moise.

”Îl simțeam supărat pe mine și eu mă simțeam vinovată pentru lucrurile pe care eu le-am făcut acolo”, a precizat Bianca Giurcă.

”Sufăr pentru că te iubesc”, i-a zis Marius Moise partenerei sale.

”Nu te îmbăta! Hai să vorbim, poate te mai liniștești puțin. Ia-o mai ușor!”, i-a spus aceasta.

Marius Moise i-a mărturisit că o iubește în continuare chiar și în ciuda celor întâmplate.

”Iubirea mea! Te iubesc”.

Te-ar putea interesa și: Cum a fost surprinsă Bianca Giurcă de la Insula Iubirii România în mall. Imaginile momentului

Ce s-a întâmplat cu relația dintre cei doi?

Chiar dacă au plecat separat, cei doi au ales să facă sărbătorile împreună, ca să nu își rănească familiile. La scurt timp, cei doi au încercat să o ia pe drumuri separate.

Bianca Giurcă s-a mutat la București, însă, nu definitiv. Mai mult, cei doi au încercat să dea o șansă relației. Astfel că, doar patru-cinci luni mai târziu, ea s-a mutat iar la el, însă, nici atunci lucrurile n-au mers, din cauza reproșurilor dintre cei doi.

În ciuda încercărilor, cei doi au pus capăt relației. După Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a păstrat legătura cu Alin Simoiu și chiar s-au și văzut.

Te-ar putea interesa și: Lovitură pentru Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. Marius Moise s-a împăcat cu fosta soţie? „Mă doare”