Incredibil! Connect-R, blond. Schimbarea de look care i-a șocat pe fani FOTO

de: Năstase Mirabela
16 07. 2020

Connect-R nu mai arată așa cum știai. Acesta și-a făcut o schimbare de look care i-a șocat pe fani. Astfel, artistul a renunțat la părul negru, pentru cel blond deschis.

Incredibil! Connect-R, blond

Connect-R a și-a făcut o schimbare de look total neașteptată. Artisul s-a făcut blond și a postat imaginea pe contul de Instagram. În imagine, Connect-R apare alături de actorul Dorel Vișan.

”Intalnire de gradul 3 cu Maestrul Dorel Visan! Care mi-a oferit onoarea de a recita din pozia sufletului lui pe o piesă de pe noul album!!! Urmeaza ceva foarte fin!! Multumesc, maestre!!!”, a scris Connect-R, anunțându-și astfel fanii că urmează un nou proiect inedit.

A divorțat de soție în 2017

Connect-R a divorțat de soția sa în anul 2017, dar cei doi nu mai erau împreună de ceva timp. Deși divorțul s-a dovedit a fi unul iminent, cei doi au rămas buni prieteni, în principal datorită fetiței pe care o au împreună. Artistul o vizitează des pe fiica sa, pe nume Maya Mihalache, care locuiește cu mama sa.

De amintit este faptul că artistul și soția sa, originară din Galați, au întâmpinat câteva greutăți în mariajul lor, după ce fiica lor, Maya, s-a îmbolnăvit. Astfel, fetiţa suferă de o boală autoimună, motiv pentru care micuța a rămas cu un strabism. Mai mult decât atât, ea a fost internată de nenumărate ori prin spitale.

Ce spune despre succes

Connect-r a vorbit zilele trecute și despre succes. „Succesul ține de exterior! Fericirea de interior! Ce o să faci când nu vei mai avea succes? Nu vei mai fi fericit? (…) Mai rău decât să confunzi succesul cu fericirea, e să dai vina pe altcineva pentru insuccesul tău. E ca și cum ți-ar spune un bărbat: dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam cel mai mare fotbalist.”, a spus Connect-R pe Instagram.