Incendiu pe Autostrada Soarelui. Traficul rutier a fost oprit, de la ce a pornit focul

de: Daoud Andra
28 07. 2024

Se circulă cu dificultate pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu. Traficul rutier este oprit la această oră între kilometrii 23 și 35, atât pe sensul de mers către mare, cât și pe cel spre București. Se pare că este vorba despre un invendiu de vegetație și la multe autospeciale de pompieri acționează pentru a stinge focul.

Trafic oprit pe A2, din cauza unui incendiu

Un incendiu de vegetație a dus la oprirea circulației pe A2, duminică la prânz. Șoferii nu pot înainta între kilometrii 23 și 35, din cauza fumului dens.

Șoferii care se deplasează la această oră pe A2, atât pe sensul spre Constanța, cât și spre București sunt nevoiți să aștepte în coloană, deoarece circulația este restricționată. Mai multe autospeciale de pompieri acționează pentru stingerea flăcărilor.

Vezi și: Incendiu la academia lui Ilie Năstase din Capitală. Pompierii abia au potolit focul. Primele detalii

Centru INFOTRAFIC transmite că circulația este oprită în zona Brănești – Fundulea, din cauza vizibilității reduse. Fumul dens provocat de vegetația uscată care arde în apropierea autostrăzii i-a determinat pe oficiali să oprească traficul, până la stingerea flăcărilor.

Traficul rutier a fost deviat de la km 23 pe sensul către Constanța și de la km 35, pe sensul către București. De asemenea, circulația feroviară este oprită pe direcția București – Constanța.

Fumul gros a dus la restricționarea traficului

Vom reveni cu amănunte