Incendiu devastator în noaptea de Înviere. O casă a fost mistuită de flăcări uriașe în Suceava

Incendiu devastator în noaptea de Înviere. O casă a fost mistuită de flăcări uriașe în Suceava
Incendiu devastator în noaptea de Înviere. O casă a fost mistuită de flăcări uriașe în Suceava

Momente de spaimă în județul Suceava, chiar în noaptea de Înviere. O casă din localitatea Bucșoaia a fost cuprinsă de flăcări, la fața locului intervenind mai multe echipaje de pompieri. Din primele informații, incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Ce au găsit pompierii la fața locului

Noaptea de Înviere se putea transforma într-un coșmar pentru mai multe familii din Suceava, după izbucnirea unui incendiu de mari dimensiuni. O casă a fost curpinsă de flăcări, motivul fiind cel mai probabil o lumânare aprinsă.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică a fost apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului s-au prezentat pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc. Aceștia au sosit cu trei autospeciale de stingere, iar intervenția de lichidare a focului a durat mai multe de două ore.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul era scăpat de sub control, acoperișul locuinței fiind cuprins de flăcări complet. În lipsa personalului specializat, riscul extinderii focului către restul casei și la anexele din jur era extrem de mare. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele materiale au pus o mare greutate pe umerii proprietarilor.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, 100 mp din acoperișul casei a fost distrus complet. De asemenea, o mare parte din aparatura electrocasnică a fost distrusă, precum și pereții locuinței și mai multe obiecte de mobilier.

Incendiu teribil la Murfatlar

Chiar în ziua sfâtă a Paștelui a izbucnit un incendiu de proporții într-un bloc din Murfatlar. Pompierii din Constanța au reușit să salveze cinci persoane, aflate în casele lor. Pentru a fi în siguranță, acestea au fost evacuate din locuință cu autoscara.

Din nefericire, incidentul s-a soldat cu victime. Una dintre femei a suferit arsuri şi a fost dusă la spital, în timp ce restul persoanelor, printre care şi un copil de doi ani, au refuzat transportul la spital.

Pompierii din Dobrogea au fost solicitaţi duminică seara pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul patru al unui bloc din Murfatlar. Și în acest caz, incendiul pare că a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI