Încă un concurent, eliminat de la Survivor România! Dan Pavel a făcut anunțul șoc în Consiliul de Urgență

Încă un concurent, eliminat de la Survivor România! Dan Pavel a făcut anunțul șoc în Consiliul de Urgență
Eliminare șocantă după un Consiliu de Urgență la Survivor România

Survivor România își va lua adio de la încă un concurent extrem de iubit de public. Din păcate, un alt sportiv urmează să experiența unică din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat și cum au reacționat coechipierii?

Suvivor România 2021: eliminare fulgerătoare. Anunțul șocant al prezentatorului

Eliminare fulgerătoare în cadrul celebrului concurs sportiv. Cel mai aprig show din România și nu numai a adus în fața telespectatorilor o nouă premieră. Decizia producătorilor i-a șocat pe coechipieri și pe colegii din tabăra adversă.

Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie, mai cu seamă că vorbim despre unii din cei mai buni de pe traseu. Concret, Sebastian Chitoșcă ar putea să fie eliminat după ce a încălcat regulamentul.

De asemenea, un alt membru al echipei roșii este în vizorul tuturor după ce a trecut și el peste una din regulile de bază ale emisiunii. Concret, după ce Culiță a părăsit cu mult perimetrul în care avea voie să colinde. Fanii emisiunii sportive vor vedea decizia finală abia în consiliul din ediția ce urmează. Amintim că celebrul cântăreț de manele s-a rătăcit în junglă, urmând să fie căutat și găsit de Poliție.

Momentele tensionate au existat pe întregul a 10 ore, timp în care cel din urmă nu a fost de găsit. Puțini se așteptau, însă, ca fostul fotbalist să  fie cel care pleacă, majoritatea crezând că producătorii vor decide totuși să-i ofere o șansă. Daniel Pavel a convocat un nou Consiliu, dar de data aceasta de Urgență, în care a anunțat că cei aflați pe insulă vor trebui să-și ia rămas bun de la unii dintre ei.

„Ne vom lua ramas bun!”

„Ne vom lua ramas bun!”, a început seara moderatorul emisiunii. „Culita, Sebastian, ati incalcat regulamentul, iar incalcarile de regulament au consecinte! Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!”, a continuat vedeta. Culiță nu a fost extrem de șocat, în timp ce fostul stelist a izbucnit în plâns la auzul veștii.

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era… Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca. și ăla zice puf”
Culiță Sterp

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI