Încă trei vedete au semnat cu Kanal D. În ce emisiune le veți vedea, în curând

de: Andrei Simion
19 12. 2019

Kanal D se pregtește pentru încă un sezon al emisiunii Bravo, ai Stil. Trei vedete au semnat contracte cu postul de televiziune și urmează să apară în show-ul jurizat de Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Este vorba despre Gina Chirilă, Bianca Rus și Theo Rose.

Kanal D se pregătește pentru un nou sezon Bravo, ai Stil

Următorul sezon al emisiunii se va numi Bravo, ai Stil! Celebrities și va aduce în fața publicului vedete autohtone. Reprezentanții postului de televiziune au convins deja mai multe vedete să semneze contractele. Gina Chirilă, Bianca Rus și Theo Rose se alătură și ele celorlalte trei concurente care au spus deja „Da” provocării de la Kanal D.

„Această competiţie reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în țară, și în străînătate, tind să cred că aș avea câteva cunoștiințe în domeniu! Sunt aici că să învăț mai mult și să dobândesc și experiență unui show de televiziune”, a declarat Gina Chirilă, care este una dintre cele mai apreciate modele atât în România, cât și în străinătate.

Gina Chirilă

„Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalți în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiție, cu perseverență, talent și viziune acest vis poate deveni realitate”, a spus și Bianca Rus, care este cântăreață și vrea să le demonstreze juraților că are și stil.

Bianca Rus

„Până în acest moment, nu am acordat foarte mare importantă stilului pentru că, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stiliștilor. Ulterior, am înțeles că stilul nu este doar despre cum te îmbraci, ci despre ceea ce reprezinți tu, un <whole package>. Așa că mi-am zis că eu voi crește odată cu intrarea mea în competiția Bravo, ai stil! Celebrities”, a declarat Theo Rose, cântăreața care a intrat de mult timp în inimile românilor, după ce a lansat mai multe piese superbe.

Theo Rose

Bravo, ai stil este emisiunea românească a reality show-ului concept My Style Rocks sau İște Benim Stilim. A fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de canalul de televiziune Kanal D România și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România din anul 2016 și până în prezent.