Încă o țară îi interzice pe români. Restricții de ultimă oră. Lista completă a statelor

Încă o țară îi interzice pe români. Restricții de ultimă oră. Lista completă a statelor
Românii au fost interziși în încă o țară

Veste șocantă pentru români, care sunt interziși acum în încă o țară. Iată lista completă a statelor și restricțiile de ultimă oră ale oficialilor!

Românii, interziși în încă o țară. Restricții de ultimă oră

Încă o țară din Europa impune restricții pentru români. De acum, intrarea românilor în Bosnia și Herțegovina va fi permisă doar cu condiția unui test COVID-19 negativ care a fost făcut în ultimele 48 de ore, arată un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe transmis în cursul serii de joi. De asemenea, informațiilor comunicate de autoritățile din Bosnia și Herțegovina arată că regimul de tranzit rămâne pe poziții, nefiind nici la momentul actual necesară prezentarea certificatului medical solicitat în cazul șederii. Cetățenii români pot tranzita Bosnia şi Herţegovina strict în cazul revenirii în România, cu condiția să nu înnopteze pe teritoriu. În cazul transportatorilor de mărfuri, au fost ridicate toate restricțiile de circulație pentru această categorie. MAE reamintește că pentru a intra pe teritoriul Bosnia şi Herţegovinei este nevoie de pașaport și nu de cartea de identitate, ca document de călătorie.

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că autorităţile din Bosnia şi Herţegovina au anunţat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul acestui stat. Astfel, începând cu data de 16 iulie a.c., cetăţenilor statelor membre UE, inclusiv cetăţenilor români, le va fi permisă intrarea în Bosnia şi Herţegovina cu condiţia prezentării unui test COVID-19 negativ efectuat în ultimele 48 de ore, anterior momentului intrării în Bosnia şi Herţegovina”
MAE

Românii, puși pe altă listă neagră. Restricții noi în altă țară
Românii, puși pe altă listă neagră. Restricții noi în altă țară

Românii, „interziși la intrare” din cauza numărului cazurilor de COVID-19

”Relaxarea avertismentelor de călătorie arată că atât Danemarca, dar şi cea mai mare parte a Europei se află într-o poziţie mult mai bună decât cea la care am îndrăznit să sperăm până foarte recent’‘, a declarat ministrul danez de externe, Jeppe Kofod, informează Agerpres. De asemenea, Estonia a anunțat cu mult înaintea Danemarcei că românii care doresc să intre în țară trebuie să stea în carantină.