16 oct. 2021 | 16:43

În ce stare se află soacra Simonei Halep. Toni Iuruc, surprins extrem de agitat pe holurile spitalului în care este internată mama sa

Sport
În ce stare se află soacra Simonei Halep. Toni Iuruc, surprins extrem de agitat pe holurile spitalului în care este internată mama sa
În ce stare se află soacra Simonei Halep.

În ce stare se află soacra Simonei Halep, pe nume Genica Iuruc. Ea se află încă internată în spital, iar Toni Iuruc a fost surprins pe holurile instituției în timp ce solicita informații de la medici.

În ce stare se află soacra Simonei Halep

Omul de afaceri a părut agitat și afectat de situație. Acesta își vizitează mama zilnic pentru a afla cum evoluează situația sa. Amintim că zilele trecute, soacra Simonei Halep a fost văzută alături  de fiul ei în timp ce se îndreptau către spital. Deși este o importantă femeie de afaceri în imobiliare, aceasta preferă să aibă apariții rare și foarte discrete, iar ca dovadă, și în ziua internării ea a optat pentru o ținută simplă, comună.

Soacra Simonei Halep s-a internat în spital, conform Cancan.ro, ca să își facă câteva investigații. Deși nu ar fi vorba despre nimic grav, Toni Iuruc merge la clinica privată în fiecare zi. El a fost surprins pe holurile spitalului, însoțit de alte două persoane, în vreme ce aștepta vești de la un cadru medical. Vizibil îngrijorat și agitat, Toni Iuruc s-a mai liniștit după ce a discutat cu o persoană de la clinică.

De menționat este că Toni Iuruc are o relație specială cu mama sa. El a rămas însă fără tată, în urmă cu 11 ani. De la evenimentul nefericit, Genica Iuruc a preluat conducerea firmelor familiei, iar împreună cu fiul ei a ridicat un imperiu. După decesul tatălui lui Toni Iuruc, Genica a preferat să rămână singură, în plan personal.

Simona Halep, despre turneele sale

Pentru Simona Halep, soția lui Toni Iuruc, urmează turneul Kremlin Cup din Moscova, programat să se desfășoare în intervalul 18-24 octombrie.

Iar după competiția organizată în Rusia, aceasta va reveni în țară pentru a participa la Transylvania Cup. Acest turneu este organizat la Cluj în intervalul 25-31 octombrie.

”Este foarte greu să îmi stabilesc un astfel de obiectiv, în acest moment. Nu am un ritm foarte bun, care să permită câștigarea unui trofeu. Am pierdut foarte mult anul acesta. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost”, a explicat fostul lider mondial, la plecarea din țară.

Simona Halep a recunoscut că s-a bucurat de cele câteva zile de repaus și că o să profite de călătoria la Moscova pentru a face și o plimbare.

”Am dormit foarte bine, m-am odihnit, totul este foarte bine. Mi-am încărcat bateriile, am și efectuat antrenamente. Sper să joc bine și să câștig niște meciuri. Asta este preocuparea mea, în acest moment.

Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere, a declarat tenismena”, a declarat Simona Halep la plecarea către Rusia.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro