În ce stare se află Mioara Roman în prezent. Anunțul făcut de Oana Roman: ‘S-a schimbat tratamentul’

În ce stare se află Mioara Roman în prezent. Anunțul făcut de Oana Roman: ‘S-a schimbat tratamentul’
În ce stare se află Mioara Roman în prezent. Anunțul făcut de Oana Roman: ‘S-a schimbat tratamentul

Mama Oanei Roman se luptă cu problemele de sănătate, iar în urma unor analize mai amănunțite, medicii i-au pus un alt diagnostic.

În ce stare se află Mioara Roman în prezent. Anunțul făcut de Oana Roman

Mioarei Roman i s-a schimbat tratamentul, iar Oana a fost cea care a anunțat ce se întâmplă în aceste momente cu cu mama ei.

Femeia se află într-un centru de recuperare, dar continuă să aibă probleme de sănătate serios. Din această cauză, ea a mers din nou la control, unde medicii i-au pus un nou diagnostic.

„Are un nou tratament, un nou diagnostic, am credința că de acum încolo lucrurile vor fi nici ce în ce mai bune, că o vor ajuta.

În urma ultimului RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine anumite lucruri și i-au prescis un tratament, a renunțat la altele pe care le lua înainte”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman a suferit în urmă cu jumătate de an o intervenție laparoscopică, în urma căreia s-a recuperat destul de greu.

Oana Roman a decis să își ducă mama la un centru de recuperare, pentru ca specialiștii să aibă grijă de ea și să o supravgheze, mai ales că boala pe care o are avansează rapid.

Mioara Roman suferă de Parkinson

Fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson.  La începutul acestui an, Oana a povestit că mama ei a avut mai multe crize și că s-a schimbat drastic.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu.

Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, a declarat Oana Roman.

Mama Oanei Roman, internată într-un centru de recuperare

Vedeta a mai spus că doctorii nu pot să facă prea multe pentru ea. În plus, Mioara Roman are parte de ajutor medical la clinică.

„Nici doctorii nu pot să facă prea multe. Ea are parte de cea mai bună îngrijire medicală. Ea primește ajutor medical, dar sunt anumite lucruri pe care medicii nu le pot face. Nu e ceva care se operează sau trece, sunt niște boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută. Asta e greu, foarte greu’, a spus Oana Roman, în urmă cu jumătate de an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI