În ce scandal uriaș a fost implicată soacra Simonei Halep, pentru o simplă factură. Familia Iuruc are probleme cu banii? 

În ce scandal uriaș a fost implicată soacra Simonei Halep, pentru o simplă factură. Familia Iuruc are probleme cu banii? 
In ce scandal urias a fost implicata soacra Simonei Halep, pentru o simpla factura. Familia Iuruc are probleme cu banii

Scandal uriaș în care este implicată mama lui Toni Iuruc. Ce a pățit soacra sportivei Simona Halep, cu doar puțin timp înainte de petrecerea de logodnă a fiului ei și a viitoarei sale nurori. Adevărul s-a aflat abia acum. Cum au rezolvat situația delicată în care a fost pusă femeia.

Soacra Simonei Halep, implicată într-un scandal de zile mari

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit la începutul lunii iunie și se pregătesc de cel mai important eveniment al vieții lor. Deși multe se știu despre cei doi amorezi, familia iubitului sportivei a fost dintotdeauna foarte discretă.

Cu toate acestea, înainte de petrecerea de logodnă pe care Simona Halep și Toni Iuruc au organizat-o la vila lor din Izvorani, soacra fostului lider mondial la tenis feminin a avut de rezolvat o problemă delicată.

Se pare că Genica, mama lui Toni Iuruc, a fost chemată în instanță la Judecătoria Sectorului 3 în calitate de administrator al unei societăți care are ca obiect de activitate închirierea de spații comerciale.

Soacra Simonei Halep a fost dată în judecată pentru o sumă modică de doar 770 de lei, bani pe care femeia a refuzat să-i achite, cu toate că depășise data scadentă cu doi ani de zile.

În urma procesului, instanțele de judecată i-au dat dreptate firmei de pază care a acuzat-o pe Genica Iuruc și au decis că firma familiei viitorului soț al Simonei Halep să plătească nu doar suma datorată de 770 lei ci și penalități de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere, de la data scadenței facturii și până la data achitării.

Ce afaceri bănoase are mama lui Toni Iuruc în București

Pe lângă penalizări, familia lui Toni Iuruc trebuie să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 570 de lei. Potrivit celor de la Wowbiz, soacra Simonei Halep deține afaceri extrem de profitabile în toate zonele Capitalei.

Mama lui Toni Iuruc deține mai multe spații în București, pe care le închiriază firmelor și diverselor companii care au nevoie de spații pentru sediile lor.

De asemenea, Genica Iuruc este proprietara unui bloc din zona Băneasa, iar până acum câțiva ani, soacra tenismenei a fost administrator al Clubului Francez din Capitală, cel mai select și exclusivist local din București.

Odată ce se va căsători cu Toni Iuruc, averea familiei lor va fi una de-a dreptul impresionantă. Simona Halep a câștigat, doar în acest an, peste 35 milioane de dolari din tenis, o parte din bani fiind investiți în proiecte imobiliare și industria hotelieră. Fratele constănțencei a construit un cartier de blocuri în stațiunea Mamaia Nord.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI