25 mart. 2023 | 13:30

Impresarul Radu Groza, despre secretul succesului vechilor trupe A.S.I.A. și 3 SUD EST: ”Sunt plătiți cu mii de euro”. O altă trupă revine, după 20 de ani EXCLUSIV

Monden
Impresarul Radu Groza, despre secretul succesului vechilor trupe A.S.I.A. și 3 SUD EST: ”Sunt plătiți cu mii de euro”. O altă trupă revine, după 20 de ani EXCLUSIV
Impresarul Radu Groza, despre secretul succesului vechilor trupe

Marii artiști ai anilor 90 revin în prim-planul vieții artistice. După 3 SUD EST și A.S.I.A., iată că o altă trupă, cândva, de top, a anunțat ieri că se întoarce pe scenă, după o pauză de 20 de ani. Este vorba despre AXXA, devenită celebră cu piesa ”Marea te cheamă la ea”. Impresarul vedetelor, Radu Groza, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, de ce românii au nostalgia muzicii dance, de odinioară.

Soliștii trupei AXXA vor cânta din nou împreună, după 20 de ani. Ce spune Mihai Onilă

Sorin Raia, Mihai Onilă, Dinu Maxer și Adi Filip, membrii trupei AXXA, înființată în 1999, au anunțat, ieri, pe conturile sociale, că se întorc pe scenă, după 20 de ani, în formula de debut, fanii salutând revenirea lor în muzica românească.

Interpretul Mihai Onilă, devenit celebru cu piesa „Marea te cheamă la ea”, a explicat, exclusiv pentru Playtech Știri, de ce nu va cânta, însă, în trupă, și cu fratele lui, Gabi Onilă, care, cândva, a făcut parte din acest proiect muzical: ”Este vorba despre artiștii din formula originală. M-au determinat să mă întorc la muzică credința mea și dorința de a reveni la un proiect de suflet. Poate că, pentru acest proiect, voi reveni în România, definitiv, după cei 9 ani de stat în Belgia. Mă voi mai gândi”.

Impresarul Radu Groza, despre revenirea vechilor trupe dance: „Din punct de vedere psihologic, oamenii se întorc la ceea ce era frumos”

Impresarul Radu Groza ne-a vorbit despre revenirea trupei AXXA, dar și a altor două trupe dance, nelipsite din topurile muzicale ale anilor 90.

„Mihai Onilă are o voce foarte bună, era păcat să nu revină pe scenă, chiar e un băiat talentat. AXXA va avea iar succes, așa cum au și celelalte trupe care au revenit, 3 SUD EST și A.S.I.A. În primul rând, este vorba despre nostalgia românilor, revenim la ceea ce a fost frumos și bun, la un moment dat.

Este și un moment prielnic, pentru că muzica veche este mult mai melodioasă, iar versurile anilor 90 sunt mai de suflet, față de cele de acum. Din punct de vedere psihologic, oamenii se întorc la ceea ce era frumos. Eu am organizat în ultimii ani și niște spectacole gen party, cu artiști mai vechi, și cu 3 SUD EST. După succesul înregistrat, ei s-au întors pe scenă. Au revenit însă, de curând, și fetele trupei A.S.I.A.

Artișii, plătiți cu mii de euro

Toți acești artiști au tarife bune, sunt plătiți la nivelul pieții actuale, cu mii de euro. Câștigă foarte bine, pentru că publicul își dorește asta, este ceva natural. Nu am fost la concertul trupei A.S.I.A., de la Sala Palatului, însă mi-a plăcut ideea. Ele m-au invitat, dar eram la Cluj, n-am putut să ajung.

Mă bucur însă din suflet pentru ele. Voi mai impresaria și trupe vechi, și mie îmi place muzica dance a anilor 90. Salut aceste reveniri ale trupelor dance”, ne-a spus Radu Groza.

Radu Groza colaborează cu foarte mulți artiști români, dar și cu artiști de talie internațională, inclusiv cu Chris Norman. Marele cântăreț va susține un concert incendiar, în România, la Cluj-Napoca, pe 15 iunie 2023, de la ora 19.30.

Băieții de la 3 SUD EST sunt în topurile muzicale, cu noua lor piesă „Fanul tău numărul unu”

Mihai Budeanu, Viorel Șipoș și Laurențiu Duță, adică soliștii trupei 3 SUD EST, înființată în 1997, s-au bucurat de un real succes, la revenirea pe scenă, după o pauză de 6 ani.

Sunt așteptați la Craiova, pe 24 martie, la Drobeta Turnu-Severin, pe 25 martie, și la Timișoara, pe 26 martie, dar au avut recent concerte și în străinătate, în Germania și în Italia. Iar videoclipul piesei lor, „Fanul tău numărul unu”, a adunat deja două milioane de vizualizări, pe Internet.

Dintre hit-urile îndrăgitei trupe amintim piesele de dragoste ”Amintirile”, ”Vorbe care dor”, ”Clipe” și ”Când soarele răsare”.

Fetele de la A.S.I.A., succes uriaș, la Sala Palatului, după o pauză muzicală de 17 ani

Dar și fetele de la A.S.I.A., Anca Neacșu, Sorana, Ianna Novac și Anemona, s-au întors pe scenă, pe 6 martie 2023, după o pauză muzicală de 17 ani.

„Sala a fost plină, iar publicul entuziast, venit din toată țara, a dansat și a cântat în picioare, timp de două ore și jumătate. Ne-am simțit excelent, așa cum ne simțim mereu când suntem împreună. Și de această dată nu ne-a ales un om, ci divinitatea. Se pare că este formula perfectă”, a spus Anca Neacșu, conform Playtech Știri.

Fetele au interpretat în concert și piesele lor de rezistență, „Inima mea”, „Garsoniera ta” și „Sună periculos”. Trupa A.S.I.A. s-a înființat în 1997, iar în 2006 a avut ultimul concert.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro