”Impecabilă”. Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume, apariție senzațională în Franța – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
24 04. 2023

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume și-a răsfățat din nou fanii cu câteva poze superbe. De data aceasta le-a oferit imagini din vacanța din Franța, au remarcat jurnaliștii de la The Sun. O bluză decoltată le-a atras atenția celor care o „urmăresc” pe rețelele sociale, iar unii au întrebat-o dacă este sigură că rezistă „presiunii”.

Kayla Simmons, apariție superbă în Franța

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume și-a bucurat din nou fanii. După săptămâni întregi în care a postat imagini de la ședințe foto și fel de fel de activități, Kayla Simmons le-a oferit celor care o urmăresc și câteva imagini din vacanță. Frumoasa blondă a plecat în Franța și a vizitat orașele Paris și Nisa.

Una dintre imagini a atras atenția în mod deosebit. Toate detaliile păreau demne de luat în seamă. Decorul superb de pe litoralul din Franța, zâmbetul cuceritor, bustul bine pus în valoare. „Fără de cusur”, „Impecabilă”, i-au transmis cei mai mulți dintre fanii. Este adevărat că au fost câțiva care au vrut să afle de la ce firmă este bluza, care părea pusă la grea încercare, și dacă are o soluție de rezervă în cazul în care aceasta cedează, au remarcat jurnaliștii de la The Sun.

Kayla Simmons a jucat volei la Universitatea Marshall și jurnaliștii spun că era una dintre jucătoarele de bază. A preferat să se lase de sport ca să poată să câștige mai mulți bani, dar și pentru că își dorește să se implice în mai multe proiecte care au ca scop protejarea mediului. Chiar este foarte îngrijorată de oceanele sunt tot mai poluate.

„Oceanele noastre sunt amenințate de poluare, supraexploatare și schimbări climatice. Oceanul acoperă 70% din planeta noastră, dar doar 8% este protejat. Trebuie să ne mobilizăm și să facem eforturi să le păstrăm curate”, a scris într-o postare Kayla Simmons.

Fosta jucătoare de volei este foarte pasionată de scufundări, așa că își întreabă foarte des fanii și ce costum de baie i se potrivește cel mai bine. Cei care vor să „aprofundeze” această problemă au la dispoziție și câteva filmulețe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kayla Simmons (@kaylasimmmons)

Sursa Foto: Facebook & Instagram