Impact.ro: Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea să audă de frații săi. Unde este acum Răzvan

de: Ștefan R. Apostol
09 02. 2020

Înainte de a fi om politic, primar al Capitalei sau junalistă, Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea, acesta din urmă având dintr-o altă căsătorie un fiu, Răzvan Firea. relația Gabrielei Firea cu fiul vitreg nu a fost una bună, încă de la început.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea să audă de frații săi

Potrivit surselor Impact.ro, acesta nu vrea să își cunoască nici acum frații vitregi, pe nume David Petru și Zian Mihail. În plus, din relația cu fostul soț, Răsvan, aceasta mai are un fiu pe nume Tudor Ștefan, în vârstă acum de 24 de ani. Răzvan, nu și-a cunoscut până acum cei doi frățiori și nici nu-i dorește să-i cunoască. Răposatul soț al Gabrielei Firea, Răsvan Firea mai fusese căsătorit în trecut, cu un fost manechin, pe nume Carmen.Povestea este veche, știut fiind faptul că acesta nu o suportă pe fosta sa mamă vitregă, încă de la înmormântarea tatălui său. Răsvan Firea a murit răpus de un accident vascular la vârsta de 54 de ani, în anul 2010.

Unde este acum Răzvan

Acesta locuiește la Paris, este designer vestimentar și model, pentru marile case de modă ale lumii. Se pare că acesta a detestat-o mereu pe actualul primar al Capitalei, acuzând-o că l-a îndepărtat de tatăl lui. Răzvan Firea, fiul primului soţ al Gabrielei Firea, este primul model androgin din România. După ce a renunţat la cariera de model, acesta s-a dedicat modei.

Impact.ro: Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea să audă de frații săi. Unde este acum Răzvan

Lui Răzvan Firea i-a plăcut întotdeauna să fie diferit şi îşi asumă responsabilitatea aspectului fizic, deşi nu de puţine ori s-a spus despre el că ar fi femeie. Este  un creator de modă de succes și este foarte bine văzut, atât la Paris, cât și la București, tânărul declarând că mama vitregă nu i-ar fi adus niciun plus de imagine, atunci când a decis ce să facă cu cariera sa.