Împăcare surpriză în showbizul românesc. Andreea Bănică a făcut anunțul neașteptat

Împăcare surpriză în showbizul românesc. Andreea Bănică a făcut anunțul neașteptat
Împăcare surpriză în showbizul românesc. Eveniment neașteptat, după două decenii. Ce a dezvăluit Andreea Bănică.

Împăcare surpriză în showbizul românesc. Nimeni nu se aștepta la un astfel de eveniment, după aproximativ două decenii în care celebritățile nu au mai colaborat pe plan muzical. Dezvăluirile au fost făcute, recent, de Andreea Bănică. Ce a spus cântăreața despre fosta sa colegă de trupă, pe internet. Totul a fost filmat.

Împăcare surpriză în showbizul românesc

După douăzeci de ani, cu aproximație, în care nu au mai vorbit decât foarte rar, Cristina Rus și Andreea Bănică s-au împăcat. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către cea din urmă. Artista a publicat un material de la o întâlnire cu fosta sa colegă de trupă. Reuniunea a avut loc în Capitală. Nimeni nu se aștepta să le vadă astfel!

Cristina Rus și Andreea Bănică au fost colege de trupă. Ele au făcut parte din band-ul „Blondy”, în perioada anilor 2000. La acea vreme, piesele muzicale pe care le scoteau făceau adevărate furori. Artistele erau îndrăgite de români din toată țara. S-au bucurat încă de pe atunci de milioane de fani. Numai că, lucrurile nu aveau să rămână astfel pentru totdeauna.

În anul 2005, Cristina Rus a decis să părăsească trupa „Blondy”. Artista a susținut, în urmă cu mai multă vreme, că își dorea să investească în viața sa de familie, fiind căsătorită cu Dragoș Bîltean. Cei doi parteneri au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe. Unele voci spun, însă, că lucrurile ar sta puțin diferit.

De-a lungul timpului, Andreea Bănică a lăsat de înțeles că între ea și colega sa de scenă ar fi avut loc o neplăcere. Neplăcere, în sensul unor nemulțumiri adânc inhibate și neexprimate, probabil, niciodată. Potrivit solistei, Cristina Rus și-ar fi dorit o carieră în televiziune și a crezut că era neglijată, în circumstanțele în care colega de breaslă filma pentru Antena 1.

Cristina Rus și Andreea Bănică, împreună

Andreea Bănică a recunoscut, într-o intervenție trecută pentru presa românească, faptul că ținea legătura cu Cristina Rus, însă vorbeau rar. Fiecare dintre artiste se concentra pe cariera profesională și viața de familie. La vremea respectivă, cântăreața a mărturisit că i-ar plăcea să se vadă mai des cu fosta ei colegă de trupă.

Iată că, în cele din urmă, Cristina Rus și Andreea Bănică au avut parte de reuniunea mult dorită. Cele două vedete au fost surprinse împreună, după aproximativ douăzeci de ani de când au decis să urmeze drumuri separate. Artistele s-au revăzut la un local din București, unde au dat o petrecere.

Andreea Bănică a făcut public momentul special pe conturile sale de pe rețelele sociale.

„Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima. A trecut, am crescut și am ajuns să fim acolo unde ne-am dorit amândouă să fim. Hai că m-am emoționat. Mai vreau!”, a scris Andreea Bănică, în dreptul unor imagini cu Cristina Rus, ce pot fi vizualizate în galeria FOTO.

Cele două foste colege de trupă din band-ul „Blondy” au apărut dansând și cântând împreună, bucurându-se cu adevărat de clipele deosebite pe care le-au trăit.

Urmăriți Playtech.ro și pe