„Îmi vine să merg pe jos o sută de kilometri”. De ce s-a enervat Răzvan Lucescu la meciul PAOK – Panathinaikos – VIDEO

de: Sorin Barbu
24 04. 2023

Răzvan Lucescu este foarte nervos. PAOK a pierdut meciul de pe teren propriu cu Panathinaikos și a ratat șansa de a egala la puncte Olympiakos, formația de pe locul trei. Antrenorul român este convins că formațiile din Atena sunt ajutate de arbitraje.

Răzvan Lucescu, discurs dur după meciul PAOK – Panathinaikos 1-2

PAOK Salonic a pierdut cu 2-1 pe teren propriu duelul cu Panathinaikos, din etapa cu numărul 31 din campionatul Greciei. Oaspeții au deschis scorul, dar echipa lui Răzvan Lucescu a egalat în minutul 85. Echipa din Atena a marcat golul care a adus victoria în minutele de prelungire, în urma unei lovituri de la 11 metri.

PAOK avea nevoie de victorie ca să egaleze la puncte pe Olympiakos, formație care a pierdut pe teren propriu, iar Răzvan Lucescu a făcut iureș la conferința de presă. Antrenorul român este convins că Panathinaikos este ajutată să câștige campionatul, cu ajutorul arbitrajelor favorabile.

„După finala Cupei de anul trecut am spus că s-a făcut totul pentru ca Panathinaikos să câștige. Istoria se repetă. Anul acesta se fac mari eforturi să ia titlul. Echipele din Atena se bucură de o anumită protecție, nu neapărat în derby-uri, cât și în celelalte partide. Mi-ar plăcea și mie să am parte de astfel de arbitraje în deplasare.

Astăzi (n.r.- duminică) ni s-a refuzat un penalty, după ce arbitrii au spus că e un ofsaid milimetric. Poate că a fost, o să mă pronunț după ce o să revăd imaginile”, a declarat antrenorul lui PAOK.

Răzvan Lucescu și-a continuat discursul furibund și a spus că formațiile din Atena sunt ajutate de la nivel înalt.

„Dar cu Asteras Tripolis au fost trei jucători adverși în această situație și golul lor a fost validat. Ne-a costat două puncte. La Ioannina am avut penalty și nu ni s-a dat și am pierdut alte două puncte, iar cu AEK arbitrul efectiv ne-a vânat.

Și acest lucru ne-a împiedicat să jucăm. A fost meciul în care am avut cele mai mari șanse să-i învingem și am pierdut 0-1. Iar acum, 1-2. Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit novasports.gr.

PAOK Salonic este pe locul 4 și are 60 de puncte, la 3 puncte de ocupanta locului 3, Olympiacos Pireu. Panathinaikos e pe doi, cu 72 de puncte, la egalitate cu liderul AEK Atena.