Imagini superbe cu prințesa Kate Middleton. Soția lui William pare să-și fi reluat complet atribuțiile regale

de: Andrei Simion
19 07. 2024

Duminica a fost dedicată fetelor. Kate Middleton a venit împreună cu sora și fiica ei, toate trei fiind strălucitoare, la finala de la Wimbledon. Prințesa de Wales și-a îndeplinit rolul cu devotament, asigurându-se că nimeni altcineva nu îi va lua locul.

Imagini cu prințesa Kate Middleton

Emoționată vizibil, Prințesa Kate a strălucit, în ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat în ultimele luni.

Prințesa de Wales a introdus-o pe fiica ei de nouă ani, Charlotte, în lumea tenisului, având în vedere că aceasta din urmă este deja o mare iubitoare a sporturilor. Se pare că tenisul are o semnificație specială pentru Charlotte.

Soția Prințului William a împărtășit că fiica ei îi urmează exemplul în ceea ce privește unul dintre hobby-urile ei preferate.

La doar 42 de ani, Kate a făcut a doua ei apariție publică din acest an, în contextul tratamentului pentru cancer. Ea a participat la finala masculină de la Wimbledon, alături de Charlotte, în vârstă de nouă ani, și de sora sa, Pippa Matthews, în vârstă de 40 de ani.

Soția lui William și-a reluat atribuțiile regale

În timpul unei conversații plăcute și relaxante, Prințesa Kate a împărtășit cu entuziasm că fiica sa, Charlotte, a „exersat tenis chiar ieri” și a subliniat că acest sport „este excelent pentru tineri”. Se pare că micuța Charlotte îi urmează exemplul și în ceea ce privește pasiunea pentru tenis, demonstrând deja un interes profund pentru acest sport.

Prințesa de Wales a dezvăluit că, în cadrul familiei lor, sunt foarte implicați în activitățile sportive, spunând: „Ca familie, jucăm mult”. Căci într-adevăr sunt o familie de sportivi.

Atunci când a fost invitată de Shuker să încerce tenisul în scaun cu rotile, Kate a menționat cu amabilitate: „Am mai încercat rugby în scaun cu rotile înainte, dar nu tenis. Va trebui să te ții de mine și cu asta”

Din păcate, în ultimele luni, Prințesa Kate a fost nevoită să se concentreze pe tratamentul cu chimioterapie, pentru a combate boala care a început să o afecteze în ianuarie 2024. Această provocare de sănătate i-a ocupat o mare parte din timp și energie.