Imagini superbe cu bebelușul Vlăduței Lupău. Cine sunt nașii de botez ai celui mic

de: Andrei Simion
24 10. 2024

În luna iulie a acestui an, frumoasa Vlăduța Lupău devenea mămică pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel. Fanii au așteptat nerăbdători, așa că recent au apărut și Imagini superbe cu bebelușul Vlăduței Lupău. Tot atunci au aflat și cine sunt nașii de botez ai celui mic.

Vlăduța Lupău, mămică pentru a doua oară

Așa cum scriam în urmă cu 4 luni, Vlăduța Lupău a născut a doua oară, și tot atunci fericita mămică publica și primele imagini cu bebelușul. Tot cu ocazia acestui moment fericit, partenerul de viață al artistei, Adi Rus, scria pe rețelele de socializare:

„Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi dragostea mea nu se împarte ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”.

Încântați la culme, fanii frumoasei artiste au tot așteptat și alte vești despre nou-venitul în familia celor doi, și nu au avut mult de așteptat.

S-a aflat cine sunt nașii de botez ai celui mic

O lună mai târziu, cei doi părinți au decis să-și boteze micuțul, iar petrecerea a fost una pe cinste. A fost un botez cu 200 de invitați. Tot atunci, s-a aflat cine sunt nașii de botez ai celui mic, aceștia fiind nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță.

„Nu pot să dau foarte multe detalii. Pot să spun că o să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane.

Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a declarat atunci un apropiat de-al Vlăduței Lupău.

Noi imagini superbe cu bebelușul Vlăduței Lupău

Așa cum este datina, la o perioadă de timp de la botez, părinții își duc în vizită la nași proaspătul bebeluș botezat. Același lucru l-a făcut și Vlăduța Lupău, mergând cu micuțul Isaia la nașii de botez.

Andra și Cătălin Măruță i-au primit cu brațele deschise, iar asta s-a văzut din postările artistei. Astfel că fanii au văzut aceste noi imagini superbe cu bebelușul Vlăduței Lupău, alături de nași și copii acestora.

„ISAIA ? De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră!”, era mesajul Vlăduței Lupău în ziua botezului.

Au trecut deja 4 luni din viața micuțului Isaia, iar familia este cum nu se poate mai fericită.