Imagini spectaculoase de la nunta Roxanei Nemeș. Cât de tânără pare mama fostei concurente Survivor România

Imagini spectaculoase de la nunta Roxanei Nemeș. Cât de tânără pare mama fostei concurente Survivor România
Imagini spectaculoase de la nunta Roxanei Nemes. Cat de tanara pare mama fostei concurente Survivor Romania

Roxana Nemeș de la Survivor România s-a măritat cu alesul inimii ei, Călin Hagima. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani, așa că toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului. La cununia civilă a frumoasei artiste au participat membrii familiei și prietenii apropiați. De departe, cea care a întors multe priviri a fost chiar mama Roxanei. Femeia arată foarte bine!

Roxana Nemeș a publicat imagini de la nunta sa

Roxana Nemeş a moştenit frumuseţea de la mama sa, lucru observat şi de invitații la nunta cântăreței, dar și de fanii din mediul online. La câteva zile după fericitul eveniment din familia Nemeș-Hagima, fosta concurentă de la Survivor România a publicat imagini spectaculoase din ziua cununiei civile. Așa a putut afla toată lumea cât de frumoasă este mama miresei, Lucica Nemeș.

Au trecut deja trei zile de când Roxana Nemeș i-a spus ”DA” lui Călin Hagima, în fața ofițerului de stare civilă. Însă, abia acum a arătat vedeta cele mai emoționante momente de la nuntă. Imaginile postate de mireasă vorbesc de la sine.

Cine a impresionat la cununia civilă a artistei. Toate privirile au fost pe această invitată

Frumoasa solistă a postat imagini dinainte de nuntă și din timpul petrecerii, dar și poze cu cea care i-a dat viață. Așa fanii Roxanei Nemeș au putut să vadă de unde moștenește artista frumusețea. Mama cântăreței pare că a găsit secretul tinereții veșnice! (Vezi FOTO în GALERIE)

Cele două, în calitate de mamă și fiică, au avut parte de un moment emoționant chiar înainte de nuntă. Îmbrățișările și urările de bine din partea mamei au emoționat-o pe tânăra mireasă.

“E foarte important să fim o echipă. Doar aşa se poate, în opinia mea. Am scris o piesă pentru soţul meu, este povestea noastră de iubire. Noi ne cunoaştem de ceva vreme, dar abia după vreun an şi jumătate am decis să fim împreună. Viaţa a vrut să fie aşa!

El a venit exact când şi cum a trebuit. Cununia noastră a fost ceva spontan, am făcut asta pentru că am simţit amândoi. Nu simt că s-a schimbat ceva între noi, suntem foarte fericiţi, a fost o petrecere superbă, lumea s-a distrat de minune. A fost foarte frumos!

Ne-am dorit discreţie, am vrut să fie o petrecere cu prietenii apropiaţi şi familie. Sunt bucuriile noastre!

Nu m-a întrebat nimeni când fac un copil, părinţii mei ştiu că noi lucrăm la treaba asta. Ne dorim foarte mult un copil. O să facem şi nuntă mare în curând. Şi Doamne Ajută să vină şi bebe, mă rog mereu!”, a declarat Roxana Nemes la Teo Show.

Momente speciale în familie

Extrem de fericită pentru fiica ei, Lucica Nemeș și-a luat fata în brațe și i-a urat tot ce este mai bun în noul capitol din viața ei, cel de femeie măritată.

„Te iubesc și vă doresc multă, multă, multă sănătate și fericire. Să fiți sănătoși și tot ce Dumnezeu are pregătit pentru voi să primiți cu bucurie”, i-a spus Lucica Nemeș fiicei sale, înainte să devină doamna Hagima.

Celebra vedetă TV și-a stăpânit cu greu lacrimile

Urările făcute de mama Roxanei au avut o mare încărcătură emoțională. Cele două au stat îmbrățișate minute bune, semn că legătura dintre ele este extrem de puternică. Deși a avut parte de declarații frumoase din partea familiei sale, Roxana a făcut eforturi să-și păstreze machiajul intact.

Blondina și proaspătul ei soț, Călin Hagima, se iubesc de mai mulți ani. În 2020, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artistă într-un mod grandios. Afaceristul a proiectat pe o clădire mare din centrul Capitalei imagini cu ei doi, dar și întrebarea mult așteptată. Evident că răspunsul a fost „DA”!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI