Imagini șocante pe A3. Ce a făcut un șofer teribilist: ”Ar trebui lăsaţi fără dreptul de a conduce, pe viaţă”

Imagini șocante pe A3. Ce a făcut un șofer teribilist: ”Ar trebui lăsaţi fără dreptul de a conduce, pe viaţă”
Imagini șocante pe A3

Un șofer a fost filmat cum intră fără remușcare pe contrasens, lângă Cluj, la Nădășelu, pe Autostrada Transilvania. Mai mulți oameni au comentat pe un grup de Facebook gestul șoferul care ar fi putut produce un accident grav în urma manevrei sale.

Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3

Imaginile cu zeci de șoferi circulând pe contrasens pe Autostrada Soarelui i-a inspirat și pe alții să încalce legea și să riște accidente rutiere grave care s-ar putea solda cu victime, doar pentru a ajunge cu câteva minute mai devreme la destinație.

Un astfel de șofer a fost surprins de o cameră de bord cum a intrat pe contrasens la Nădășelu, pe Autostrada Transilvaniei, fără să se gândească la faptul că ar fi putut provoca un accident devastator. Cel care a filmat a precizat că totul s-a petrecut pe 26 iulie, luni.

„Filmarea este de azi. Ieşire de pe autostradă Nadasel. Nu înţeleg oamenii ăştia”, mesajul scurt care însoțește clipul video postat pe Facebook.

Reacțiile celorlalți șoferi nu au întârziat să apară. Sute de comentarii au apărut în doar câteva ore, mulți fiind revoltați, însă pe bună dreptate.

„Asemenea şoferi nu ar mai trebui să conducă”, a scris cineva, în timp ce altcineva a scris că „Trebuia sunat la 112 şi să te duci după el …până ajungea un echipaj de poliţie…aşa retarzi nu trebuie lăsaţi să plece”.

Zeci de șoferi circulă pe contrasens pe Autostrada Soarelui

Oamenii legii fac cercetări după apariția unor imagini în care mai mulți șoferi circulă pe contrasens pe Autostrada A2. Majoritatea au întors și circulau pe banda de urgență, însă unii mergeau și pe banda întâi. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța polițiștii vor face identificarea șoferilor, aceștia fiind sancționați.

“În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa s-au autosesizat şi efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Constanţa.

Filmulețul a fost postat pe Facebook, iar în acesta, mai mulți conducători auto au fost surprinși cum conduceau pe contrasens, pe banda de urgență sau chiar pe banda întâi. O parte din aceștia au fost identificați de polițiști și sancționați conform legii.

Aici puteți regăsi videoclipul cu șoferul care circulă pe contrasens pe A3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI