Imagini rușinoase cu femeia arbitru din România. Face videochat: nu voia să se afle așa ceva

Imagini cu femeia arbitru din România care face videochat. O persoană anonimă a trimis fotografiile presei

În spațiul public au apărut imagini cu femeia arbitru din România care face videochat. Fotografiile cu aceasta l-au deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzău.

Femeia arbitru din România care face videochat

Scandalul fotbalistului de la Gloria Buzău, Marius Ioniță, prins în timp ce paria împotriva echipei sale, escaladează. O persoană anonimă a trimis celor de la Playsport.ro câteva imagini indecente cu fosta sa parteneră și un mesaj scurt. Aceasta susține că în imagini se află Ioana Golea, femeie arbitru și fosta iubită a fotbalistului parior. Aceeași sursă afirmă că tânăra face videochat de mult timp.

„Ajunsesem să îi fac jocurile”

Marius Ioniță este un parior înrăit, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să-și pună banii chiar pe eșecul propriei echipe. Informația a fost dată de iubita lui, care a dorit să se răzbune pentru faptul că sportivul i-a fost infidel, deși aveau o relație serioasă și planuri de viitor împreună. Trădarea nu a fost ușor de dus pentru Ioana, care l-a găsit pe fotbalist în casă cu o altă femeie. La scurt timp, Comisia de Etică și Disciplină din cadrul clubul din care face parte a demarat o anchetă internă și a emis un comunicat prin intermediul căruia a transmis că Ioniță nu va mai avea voie să joace până când cercetările nu se vor fi terminat.

„Nu am crezut că bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu, l-am susținut în viciului lui, mi-ar face așa ceva. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea”, povestea Ioana pentru Prosport.ro.

„La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”, a mai declarat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI