Imagini rare cu Irina Columbeanu în costum de baie. Fiica Monicăi Gabor face senzație la 17 ani

de: Ionuț Vieru
28 06. 2024

Irina Columbeanu se bucură la maxim de timpul petrecut în România alături de tatăl ei. La doar 17 ani, Irina este o adolescentă foarte frumoasă și calcă pe urmele mamei sale.

Cum s-a fotografiat Irina Columbeanu

Irina s-a reîntors în România pentru prima dată din 2018, atunci când a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de mama sa și Mr. Pink, iubitul ei.

Tânăra a venit în țară pe data de 14 iunie și a fost așteptată la aeroport de tatăl ei. La scurt timp după a venit și Ramona Gabor, din Dubai, pentru a fi alături de nepoata ei.

Acum, Irinel Columbeanu se bucură de zilele petrecute alături de fiica sa. Au stat câteva zile în București, după care au călătorit la Cluj, iar mai apoi au ajuns în Iași și la Bacău, unde s-au văzut cu rudele mamei sale.

Recent, cei doi au vizitat Bucovina, alături de mătușile Irinei. Au fost la o mănăstire și s-au bucurat de peisajele spectaculoase de la munte. Irina are doar 17 ani și este o adolescentă foarte frumoasă. Pe Instagram, tânăra a postat mai multe fotografii din excursia în România.

Irina Columbeanu, despre întâlnirea cu tatăl ei

Irinel Columbeanu și fiica lui au oferit un interviu în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță„, iar tânăra a mărturisit că i-a fost foarte dor de tatăl ei și de țara sa natală. Este foarte bucuroasă că a revenit în România, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă, sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici, după șase ani! E perfect momentul acesta. În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult.

A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

N-aș fi reușit fără tatăl meu, a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Îți mulțumesc (n.r. spune către Irinel Columbeanu)! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră”, a spus Irina Columbeanu.