Imagini impresionante de la nunta anului în Pro TV! Nu doar mireasa a atras atenția, ci și nașa Andreea Ibacka. Ce ținută a purtat Andreea Esca VIDEO

de: Andrei Simion
02 06. 2024

A fost nuntă mare în familia PRO TV! Știrista Roxana Hulpe s-a căsătorit și în fața lui Dumnezeu, după ce, în urmă cu doi ani, a spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă. Ceremonia și petrecerea au avut loc la Gilău, Cluj-Napoca. Emoțiile au fost la cote maxime, vedeta fiind condusă la altar și cununată chiar de tatăl ei. Nașii cuplului au fost Cabral și Andreea Ibacka.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au făcut nuntă mare

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil în toamna lui 2022, la nici o lună de la logodnă.

”Oamenii văd emoțiile miresei. Eu văd emoțiile tatălui. Care este efectiv sufocat” a precizat știrista Pro TV pe Instagram, unde a publicat și primele imagini în rochia de mireasă, chiar din biserică.

Nașa Andreea Ibacka a strălucit

Îmbrăcată în rochie albă stil sirenă, cu umerii goi și corset, Roxana Hulpe a strălucit în cea mai emoționantă zi din viața ei. Buchetul de flori albe a completat ținuta. Pe lângă mireasă, în centrul atenției a fost și nașa Andreea Ibacka, îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, cu spatele gol.

Petrecerea s-a ținut la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, asemeni cupolei unui circ.

”Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală.

Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan (n.r. – soțul ei) că vom avea un elefant uriaș la intrare”, a relatat Roxana Hulpe la TV.

Andreea Esca, ținută inedită

De altfel, invitații au început să sosească încă de vineri, pentru că majoritatea sunt din Capitală. Printre nuntași s-au aflat Andreea Esca, Amalia Enache, Cosmin Stan, Cătălin Măruță, chef Adi Hădean, dar și afaceristul Dragoș Anastasiu de la Arena Leilor. Vedeta supremă a Pro TV-ului, Andreea Esca, și-a făcut apariția într-o rochie bleu cu volane, respectând tematica petrecerii (vezi GALERIA FOTO).