Imagini emoționante! Mihai Morar, în cel mai inedit filmuleț de până acum. Cine a apărut lângă prezentator

de: Năstase Mirabela
23 06. 2020

Mihai Morar se antrenează zilnic pentru un tonus de invidiat și o sănătate de fier. Recent, acesta a postat pe contul său de Facebook un video în care le arată fanilor cum se menține în formă, făcând o serie de flotări. Dar cine apare lângă el, în video? Nimeni altcineva decât fiica sa mică, pe nume Roua, în vârstă de câteva luni.

Imagini emoționante cu Mihai Morar

Mihai Morar a menționat în descrierea video-ului:

”Mi-am luat antrenor personal, coach motivațional și trainer emoțional”.

Video-ul s-a bucurat de mii de vizualizări și sute de comentarii:

”Multa sănătate la intreaga familie! Mihai, esti un supertatic!!!” sau ”Să vă trăiască fetele și să vă bucurați de ele. Mai ales cea mică, Roua, este o minune de copil”, i-au transmis fanii.

”Am trei copii cu două femei”

Mihai Morar este un tată devotat și un familist convins. Are trei fetițe superbe de care se bucură în fiecare zi. La nașterea celei de-a treia fetițe, Mihai Morar spunea:
„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…)Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume.

Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar pe contul de socializare.