01 iun. 2021 | 10:22

Imagini din copilărie cu Klaus Iohannis. Nu o să îți vină să crezi cu ce mare actor de la Hollywood seamănă leit

Monden
Imagini din copilărie cu Klaus Iohannis. Nu o să îți vină să crezi cu ce mare actor de la Hollywood seamănă leit
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului. Cum i-a surprins pe români?

Klaus Iohannis a transmis public un mesaj special de Ziua Copilului. Ce le-a urat copiilor români și cum a surprins cu apariția sa în această zi de sărbătoare? Mulți și-au adus aminte de  celebrul star internațional.

Imagini din copilărie cu Klaus Iohannis

Klaus Iohanis a început ziua cu un mesaj special pentru sărbătoarea copiilor. Șeful statului a reușit din nou să-i surprindă pe români. De data aceasta, președintele a postat o poză cu el din adolescență. Cetățenii au văzut de-a lungul timpului fotografii cu oficialul din a doua tinerețea sa, dar nu și din această perioadă a vieții lui.

Iată că Iohannis a făcut-o și pe asta și a acceptat „provocarea” de a face publică o amintire de când avea doar 17 ani. Se pare că românii și-au propus ca nicio zi să nu treacă fără comedie în ea, așa că și această postare i-a făcut să-și lase imaginația să zburde.

„Amintire din copilărie #17ani #1Iunie #ZiuaCopilului”, a fost mesajul oficialului din dreptul pozei. „When man meets machine. Werminator! ?”, „Erati și sunteți foarte chipeș , Domnule Președinte !”, „Chiar și prin poză, transmiteți o incredibilă stare de bine. Numai o secundă m-am uitat și deja mi se pare munca mai ușoară!”,  „Mereu cu zămbetul pe față ??”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

„Am crescut pe străzile vechi, din apropierea Centrului istoric. Nu cred să fie zid sau cotlon pe care să nu-l fi descoperit atunci. Erau vremuri în care copiii încă puteau să alerge liberi pe străzi, fără să fie nimeni îngrijorat că li s-ar putea întâmpla ceva. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic, cu niciunul dintre noi. În afara acestui sentiment de bucurie și de libertate, nu-mi amintesc foarte multe lucruri din copilărie”
Klaus Iohannis

Cu ce actor seamănă președintele?

De-a lungul timpului, mulți dintre cetățeni l-au asemănat pe președinte cu Arnold Alois Schwarzenegger, actorul austriac. Starul este un fost culturist și politician republican care a servit ca cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California. Acesta a fost ales în data de 7 octombrie a lui 2003 în rolul de guvernator al statului California. Cu toate astea, este cunoscut pentru prestațiile din domeniul filmului, nu recunoscut în mod special pentru activitățile din sfera politică.

Chipul din adolescență le-a adus aminte multora de celebrul Arnold Schwarzenegger. Președintele are trăsături similare cu starul internațional. Cei doi împărtășesc o formă similară a buzelor, fruntea lată, fața ovală, ploapele adâncite și privirea tăioasă.  

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro