Imagini dezolante cu afacerile Simonei Halep. Ce se întâmplă la Constanța e trist FOTO

Imagini dezolante cu afacerile Simonei Halep. Ce se întâmplă la Constanța e trist FOTO
Lovitura pentru Simona Halep

Ultima perioadă nu a fost tocmai roz pentru Simona Halep. Afacerile fostului lider mondial în clasamentul WTA s-au închis pe bandă rulantă. Sportiva a sperat că poate face bani frumoşi din pasiunea sa, însă nu a fost deloc așa. Magazinul jucătoarei de tenis a dat faliment la doar un an de la deschidere. La fel s-a întâmplat și cu terasa din Constanța.

Ce se întâmplă cu afacerile Simonei Halep din Constanța

În acest moment, Simona Halep este cea mai cunoscută prezență feminină din tenisul românesc. Sportiva noastră a atins prima poziție în ierarhia mondială WTA în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat locul întâi timp de 64 de săptămâni, fiind a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Însă, în afaceri nu o duce deloc bine.

De-a lungul timpului, constănțeanca a avut evoluții extraordinare în tenis. Halep are în palmares 23 de titluri WTA la simplu și speră să mai câștige câteva premii până când se va retrage. Ce-i drept, revenirea la o condiție fizică bună nu este deloc ușoară, în ultimul an suferind mai multe accidentări. Problemele de sănătate au împiedicat-o să evolueze la mai multe turnee. Nici afacerile ei nu sunt profitabile.

Sportiva a închis magazinul de haine și terasa

Lui Halep i-a mers bine doar un an cu magazinul de haine și terasa din Constanța. Ambele sunt închise acum din cauza pandemiei de coronavirus (Vezi FOTO în GALERIE). Deși sunt situate la doi pași de portul Tomis, care este mereu plin de trecători sau turiști, iată că jucătoarea de tenis a fost nevoită să pună obloanele pe business-urile sale, potrivit Playsport.

Pandemia a schimbat comportamentul românilor

Deși antreprenorii locali consideră că zona în care se află magazinul Simonei Halep este chiar avantajoasă, românii și-au schimbat comportamentul odată cu izbucnirea crizei COVID. Sportiva și-a încercat norocul cu un butic de haine în locul cafenelei falimentare, dar oamenii nu mai cumpără articole vestimentare. Lumea ține banii la ciorap și cheltuie doar pentru strictul necesar. Mulți au rămas fără locuri de muncă, iar scumpirile din acest an i-au determinat să reducă drastic toate cheltuielile.

Doar hotelul de la malul mării a rămas deschis

Având în vedere situația actuală, Simona Halep a trebuit să își închidă restaurantul. Aceeași soartă a avut și terasa de la malul mării. Localul nu a avut suficienți clienți, deși este amplasat într-o zonă foarte bună. De afacerile tenismenei se ocupă fratele ei. Marea noastră campioană mai deține un hotel tot în Constanța. Acesta se află chiar lângă Aqua Magic Mamaia și are un scor de 9,6 pe Booking.com.