Imagini de nota 10! Cum au reușit turiștii din Eforie Nord să salveze trei salvamari de la înec

Imagini de nota 10! Cum au reușit turiștii din Eforie Nord să salveze trei salvamari de la înec
Imagini de nota 10! Cum au reușit turiștii din Eforie Nord să salveze trei salvamari de la înec

Momente de panică au avut loc în urmă cu puțin timp la Eforie Nord, acolo unde mai mulți tineri au creat un lanț uman pentru a salva din marea agitată trei salvamari.

Turiștii, eroii salvamarilor

Așa cum spune un proverb românesc, „dar din dar se face rai” , o poveste emoționată petrecută pe litoralul românesc o poate confirma. Niște salvamari care au sărit în ajutorul unui turist beat, pierdut în valurile mării, au fost ajutați să supraviețuiască de către alți zeci de tineri.

Ghinionul celor trei salvamari a fost că în timpul misiunii de recuperare al unui tânăr aflat în stare de inconștiență, marea a devenit foarte agitată, iar valurile puternice nu le-au mai permis celor patru să revină la mal.
Mai mulți tineri care se aflau aproape de mal au văzut scenele înfiorătoare și s-au mobilizat pentru a-i salva. Astfel, aceștia au format un lanț uman, menit să-și unească forțele pentru a lupta împotriva valurilor.

În final, cei patru bărbați au fost salvați, iar operațiunea turiștilor s-a finalizat cu succes. Scenele au fost filmate de un martor aflat pe plajă, iar ulterior imaginile au impresionat o țară întreagă.

 

Un tânăr a murit în valurile puternice ale mării

Tragedie fără margini pe litoralul românesc, după ce un tânăr și-a pierdut viața astăzi, 9 august 2020, în stațiunea Olimp. În acest weekend, pe litoralul românesc a fost arborat steagul roșu, însă acest lucru nu i-a speriat pe românii iubitori de adrenalină.

Tânărul înecat la Olimp venise tocmai din Iași împreună cu o gașcă de prieteni, iar un alt tânăr este căutat de scafandri în Neptun. Căutările au început de la oreșe prânzului, iar în jurul orei 20:30, acestea au fost oprite din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Se pare că bărbatul din Neptun a ignorat avertizările salvamarilor și s-a aruncat în mare, fără a ține cont de pericolul la care s-a expus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI