Imagini cu vedetele la Survivor România 2023. Daniel Pavel a anunţat deja primele eliminări: „Părăsiţi ceremonia”

de: Bișinicu Andreea
09 01. 2023

Așteptarea a luat sfârșit! Luni, 9 ianuarie, începe Survivor România 2023. Premiera celui mai nou sezon al show-ului de la PRO TV va debuta pe micile ecrane la ora 20:30. Daniel Pavel este pregătit pentru cel mai tare sezon. Au apărut primele imagini din emisiune. Ce au pățit concurenții.

Cum arată primele imagini din emisiunea Survivor România 2023

Au apărut primele imagini de la Survivor România 2023. Faimoșii și Războinicii au ajuns în Republica Dominicană, acolo unde sunt pregătiți pentru cea mai tare provocare a vieții lor.

În promo-ul postat pe rețelele sociale oficiale ale celor de la PRO TV, telespectatorii pot observa că situația devine ușor tensionată în cele două triburi.

Realitatea dură din cadrul competiției a „izbit-o” pe Vica Blochina, vedete rămânând șocată de condițiile precare în va fi nevoită să supraviețuiască în următoarea perioadă.

„Doamne ferește! Am zis: «Doamne, ce facem, cum facem?”, a strigat Vica Blochina, în tabăra Faimoșilor.

În tabăra Războinicilor, Alin Chirilă este convins că vor apărea mici conflicte între coechipierii săi în momentul în care va interveni foamea.

„Glumim. Suntem super ok. Suntem plini de haz. Momentan, până ne apucă foamea”, a dezvăluit Alin Chirilă, din echipa Războinicilor.

Citește și Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023. Mesajul cu care i-a emoționat pe toți în 2019

Regulamentul se schimbă, ce anunț a făcut Daniel Pavel

Războinicii și Faimoșii au fost supuși la o primă probă extrem de dificilă, motiv pentru care Daniel Pavel a făcut un anunț incredibil.

Noul sezon vine cu anumite schimbări de regulament. Anumite persoane vor rămâne în afara triburilor din care fac parte, fiind nevoiți să părăsească vestita ceremonie a focului.

„Survivor este o poveste în care nu renunți. Faimoșii și Războinicii, în primul lor joc, prima confruntare. Primul joc al sezonul 2023 la Survivor România. Ne-ați așteptat, am venit. Care trib va câștiga primul joc?

Care trib își va adjudeca prima victorie din acest sezon? (…) Voi, acum, ați rămas în afara triburilor din care faceți parte. Vă rog să părăsiți ceremonia”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

Citește și Cine este Gheboasă de la Survivor România 2023. Povestea emoționantă de viață a artistului

Ce atuuri poate avea următorul câștigător Survivor

Daniel Pavel le-a dat sfaturi prețioase concurenților de la Survivor. Prezentatorul show-ului le-a explicat Faimoșilor și Războinicilor care sunt atuurile de care pot profita, pentru a ajunge învingători.

„Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai zen.

A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ.

Trebuie să ai partea de zen când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană.

Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi.”, a completat prezentatorul Survivor la PRO TV.