Imaginea postată de noul iubit al Anamariei Prodan. Cum a surprins-o. I-a făcut chiar şi o declaraţie de iubire. Foto

Imaginea postată de noul iubit al Anamariei Prodan. Cum a surprins-o. I-a făcut chiar şi o declaraţie de iubire. Foto
Impresara a reactionat imediat

Anamaria Prodan pare să o ducă mai bine ca niciodată. După dezamăgirea cruntă de care a avut parte după ce Laurențiu Reghecampf a decis să își împartă viața cu noua lui iubită, alături de care are și un copil, acum impresara strălucește și și-a găsit iubirea. Anamaria Prodan a întâlnit pe cineva după divorțul de antrenorul Craiovei.

Anamaria Prodan, îndrăgostită de un arab

Impresara pare mai fericită ca niciodată și chiar a confirmat relația cu Ibrahim Ashary, postând prima fotografie împreună. 

Deși a trecut prin momente extrem de dificile, Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui celebru medic estetician stabilit în Dubai. Ibrahim Ashary a studiat în Germania și a decis să locuiască în Dubai. După ce impresara a postat mai multe fotografii cu el, recent a decis să lămurească lucrurile, așa că a a postat o fotografie în care se țin de mână, pentru ca mesajul să fie clar.

La scurt timp Ibrahim a avut prima reacție și a postat o fotografie alături de impresară. Cei doi petrec mult timp unul în compania celuilalt, chiar dacă Anamaria Prodan nu a făcut încă declarații publice despre noua ei relație. 

De altfel, impresara a comentat la postarea pe care a făcut-o medicul estetician cu ea și lângă a care a pus descrierea „#us#perfectnigh” și a etichetat-o pe aceasta.

Cum a reacționat la fotografia postată de iubitul ei

Anamaria i-a comentat iubitului ei cu o inimioară. 

De altfel, în urmă cu câteva luni au apărut speculații cum că impresara ar avea o relație cu un șeic. Ea a demontat zvonurile și a spus că nu are de gând să aibă nicio relație până când nu divorțează oficial de Reghecampf.

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat Anamaria Prodan.

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a mai declarat Anamaria Prodan.