Imaginea cu Meghan Markle pe care nu ai crezut că o să o vezi vreodată. E total schimbată, nici nu o recunoşti

Imaginea cu Meghan Markle pe care nu ai crezut că o să o vezi vreodată. E total schimbată, nici nu o recunoşti
Imaginea cu Meghan Markle pe care nu ai crezut ca o sa o vezi vreodata

Meghan Markle apare cu fața nemachiată, ochii plânși și părul înfășurat într-un prosop, în primele momente ale documentarului ei și al soțului ei, Prințul Harry de pe Netflix. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu ducesa de Sussex. Ce mesaj cutremurător le-a transmis celor din familia regală britanică.

Imaginile cu Meghan Markle plângând, virale în mediul online

După ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a reflectat foarte mult asupra deciziei ei de a se retrage din îndatoririle regale. Pe rețelele sociale a devenit viral un clip filmat în Canada, cu ducesa prezentată într-o cămașă discretă din denim și blugi.

A fost departe de aparițiile obișnuite ale ducesei renumită pentru pasiunea ei pentru brandurile de designer și bijuteriile extrem de luxoase.

Se pare că ea și Prințul Harry au încercat să amâne lansarea documentarului de pe Netflix până în 2023, în ciuda faptului că platforma de streaming le-a plătit zvonuri de 100 de milioane de dolari pentru proiect.

Imaginile filmate în martie 2020 o arată pe Meghan Markle devastată, izbucnind în lacrimi, transmițându-le internauților un mesaj extrem de puternic. Ducesa de Sussex insista ca lumea să afle și versiunea ei a poveștii scandalului început între ea, soțul ei și coroana britanică.

„Îmi doresc foarte mult să ajung la cealaltă parte a tuturor acestor lucruri. Nu prea știu ce să mai spun. Din nefericire, atunci când susținem ceva, ei ne distrug.”, a declarat Meghan Markle, potrivit Daily Mail.

Familia regală britanică, pregătită să răspundă oricărui atac venit din partea ducilor de Sussex

Au existat rapoarte mixte, familia regală fiind „în dezacord” cu personalul de producție din miniseria lor de pe Netflix, deoarece cuplul „intrat în panică” și-ar dori să facă „editări atât de ample” încât echipa să creadă că proiectul ar putea fi „amânat pe termen nelimitat.”,

Regele Charles și Prințul William sunt gata să emită un răspuns „rapid și solid” la orice afirmații nedrepte ar putea apărea în documentar. Cu toate acestea, Prințul și Prințesa de Wales nu intenționează să urmărească seria de pe Netflix.

Surse apropiate membrilor familiei regale britanice susțin că Regele Charles și ai lui se pregătesc pentru tot ce este mai rău și vor fi gata să abordeze orice acuzație pe care o consideră nefondată.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut deja o serie de afirmații, în cele două trailere lansate în ultimele zile, spunând că nu au niciun fel de protecție de la Palatul Buckingham și i-au acuzat pe asistenți că ar fi inventat povești împotriva lor ca parte a unui „joc murdar”.

Citește și Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan. Nu i-a convenit deloc soţiei lui Harry

Urmăriți Playtech.ro și pe