Imaginea cu fiica Andreei Esca, postată de Andi Moisescu: ”Toți suntem datori!” Cum au reacționat fanii

Autor: Andrei Simion - 16:43, 16 aug. 2019
Imaginea cu fiica Andreei Esca, postată de Andi Moisescu

O fotografie postată de Andi Moisescu pe contul personal de Instagram a strâns mii de aprecieri. Vedeta postului de televiziune Pro TV a fotografiat-o pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la Palatul Știrbey, iar după ce imaginea a fost postată pe rețeaua de socializare, admiratorii l-au „bombardat” cu mesaje și like-uri.

Imaginea cu fiica Andreei Esca, postată de Andi Moisescu pe internet

Fiica Andreei Esca devine tot mai cunoscută, în urma aparițiilor din ultima vreme și a declarațiilor pe care le-au făcut prezentatoarea știrilor Pro TV și Mario Fresh, iubitul tinerei. Alexia Eram este apreciată și surprinde prin aparițiile sale la evenimentele în cadrul cărora apare fie singură, fie alături de mama ei.

Andi Moisescu a fotografiat-o pe Alexia Eram la Palatul Știrbey și a postat poza pe contul personal de Instagram, alături de mesajul „Cu o fotografie toți suntem datori.”

Alexia Eram. Foto: Instagram andimoisescu
Alexia Eram. Foto: Instagram andimoisescu

Imaginea postată de juratul de la Românii au Talent pe rețeaua de socializare a strâns mii de aprecieri din partea celor care îl urmăresc. „Super, palatul ăsta! Și ce zâmbet frumos are”, a comentat un internaut.

„Superbă! Cine o fi? Chiar, cine e?”, s-a întrebat un alt internaut, în timp ce un admirator i-a răspuns: „Este fiica Andreei Esca.”

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh, pe care l-a cunoscut într-un club, la lansarea unei piese a lui Alex Velea. Antonia a fost cea care le-a făcut cunoștință celor doi. Întrebată de fani când are de gând să se căsătorească și să facă copii, Alexia a răspuns: „Aş vrea să mă căsătoresc pe la 26 de ani, mă rog între 26 şi 28, să fac copii pe la 27-28. Vreau să am doi copii, o fată şi un băiat, sau patru dacă nu ies din prima o fată şi un băiat. Nu ştiu ce nume le voi pune.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI