Imaginea care face furori pe internet. Doar 1% dintre oameni pot să găsească ursul polar în 4 secunde

de: Sabina Anastasia
07 12. 2023

Îți prezentăm o iluzie optică cu ajutorul căreia îți vei putea evalua rapid abilitățile de observație. Poți să identifici locul în care se ascunde ursul polar? Dacă reușești să rezolvi provocarea de astăzi în doar 4 secunde, faci parte din cei 1% dintre oameni care o deslușesc. Iată despre ce este vorba!

Peisajul de iarnă pe care trebuie să-l deslușești

Dacă îți plac iluziile optice, ai ajuns la locul potrivit. În materialul de astăzi îți vom prezenta o astfel de provocare, ce ar putea să pară dificilă, mai ales având în vedere timpul limită în care trebuie să te încadrezi. Acest detaliu nu o face însă decât mai interesantă pentru toată lumea.

Accesează prima imagine din galeria foto. Ea corespunde cu imaginea principală. Ai grijă însă să nu accesezi a doua imagine, fiindcă în ea am evidențiat răspunsul la problema pe care trebuie să o rezolvi tu. Setează, de asemenea, un cronometru la 4 secunde, acesta fiind timpul pe care îl ai la dispoziție.

Citește și: Iluzia optică perfectă pentru cei cu un IQ ridicat. Găseşte rapid şarpele ascuns printre banane!

Unde se află ursul polar din imagine, de fapt?

Provocarea de astăzi constă într-o iluzie optică. Un astfel de material reprezintă o ilustrație ce îți păcălește creierul să vadă ceva care nu există, de fapt. Există multe motive care pot să influențeze această situație, cum ar fi modul în care ochii și creierul nostru procesează informațiile.

Unele iluzii optice sunt simple și ușor de observat, în timp ce altele pot fi destul de provocatoare. Iluzia optică de astăzi este una dintre cele nu foarte simple, dar nici complicate. Ce trebuie să faci tu este să identifici în materialul principal sau în prima imagine din galeria foto locul în care se află un urs polar.

Citește și: Cea mai controversată iluzie optică. Ce crezi că este în această imagine

Peisajul de iarnă pe care trebuie să-l deslușești

Ursul polar pe care trebuie să-l găsești este camuflat în zăpada din peisajul ilustrat, astfel încât s-ar putea să nu-l găsești chiar din prima. Încearcă să analizezi rapid, dar atent imaginea, pentru a descoperi locul în care se ascunde. Nu uita că ai la dispoziție doar 4 secunde pentru a face acest lucru.

Iluzia optică de astăzi este un test al abilităților tale de observație. Dacă ai vedere foarte bună, nu trebuie să-ți faci griji. Vei reuși să rezolvi în mod eficient testul de astăzi. În urma analizelor efectuate în mediul online, s-a constatat că doar 1% dintre internauți rezolvă problema în timpul limită stabilit.

Ai reușit să găsești ursul polar din imagine? Fii atent la pădure. Animalul se află la marginea ei. Accesează a doua imagine din galeria foto a acestui material, pentru a descoperi răspunsul.