Iluzie pentru genii. Poți găsi lampa ascunsă în imagine, în doar 7 secunde?

de: Bișinicu Andreea
09 05. 2023

Una dintre cele mai tari iluzii optice a devenit virală pe rețelele sociale, după ce utilizatorii au întâmpinat dificultăți în a găsi răspunsul corect. Dacă poți găsi unde se află lampa din imagine în doar șapte secunde, atunci te poți lăuda cu un IQ peste media generală globală.

Cea mai tare iluzie optică

Derivată din verbul latin „illudere”, care înseamnă a batjocori sau păcăli, iluziile optice joacă feste minții umane, reprezentând o modalitate excelentă de a-ți testa nivelul de inteligență.

Prin rezolvarea lor, îți vei putea etala abilitățile de observare în rândul prietenilor și familiei, aceasta fiind și o sursă excelentă de divertisment pentru toată lumea.

Testele de inteligență au devenit extrem de populare în ultimii ani, iar utilizatorii nu ratează nicio ocazie pentru a dovedi că posedă un coeficient de inteligență mai ridicat decât media generală globală, rezolvând acest tip de puzzle-uri într-un timp record.

Iluziile optice oferă un exercițiu sănătos pentru creier, în același timp, ameliorează temporar stresul din viața noastră de zi cu zi. Mai mult de atât, studiile arată că persoanele care rezolvă acest tip de probleme de gimnastica minții mai își dezvoltă capacitatea de concentrare.

Citește și Ai ochi de vultur dacă găseşti elefantul în imaginea de mai jos! Puţini reuşesc, ai curaj să încerci?

Unde se află lampa ascunsă din imagine

Privește cu atenție imaginea de mai sus și spune unde găsești lampa din ilustrație. Dacă nu ai observat deja unde se află soluția, nu e nicio problemă. O poți verifica și tu chiar AICI.

Tot ce trebuie să faci este să privești în centrul imaginii, pentru a vedea că lampa este răsturnată, stând deasupra capului bărbatului care se plimbă prin sat.

O iluzie optică este o ilustrare atrăgătoare a unui obiect sau a unui desen sau a unei imagini care are înfățișări diferite și poate fi percepută diferit. Există multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

Multe imagini cu iluzii optice pot dezvălui aspecte ascunse ale personalității noastre și cele mai profunde dorințe pe baza a ceea ce vedem.

Citește și Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur. Găsești inelul cu diamante din grădina de morcovi în 18 secunde?