Iluzie optică. Un ou de Paşte este ascuns în imaginea de mai jos! Reuşeşti să îl găseşti? Nu e deloc uşor!

de: Bișinicu Andreea
09 04. 2023

Una dintre cele mai simpatice iluzii optice de Paște a devenit, recent, virală pe rețelele sociale. Crezi că poți descoperi unde se află oul colorat în mai puțin de 10 secunde? Dacă da, vei demonstra că posezi un IQ mai ridicat decât media generală globală.

Găsește oul de Paște din iluzia optică de mai sus

Iluziile optice sunt imagini atrăgătoare care îți provoacă percepția și îți testează abilitățile de observație. Acest tip de teste de inteligență îți îmbunătățesc eficient abilitățile cognitive și vă stimulează creierul să gândească creativ.

Practicarea în mod regulat a provocărilor iluziei optice este o modalitate bună de a vă îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor.

Aceste provocări previn declinul cognitiv la adulți, prin îmbunătățirea capacității creierului de a percepe și interpreta informațiile vizuale cu acuratețe.

Privind ilustrația de mai sus, ai putea să fii puțin confuz, fără să știi dacă iluzia optică ar fi mai potrivită pentru Paște sau Crăciun, având în vedere faptul că te pierzi în ceea ce pare a fi o pădure de brazi.

Așadar, privește cu atenție imaginea de mai sus și încearcă să descoperi unde se află oul de Paște în pădurea cu molizi. Desigur, oul vopsit este de culoare verde, fiind camuflat perfect în peisajul prezentat anterior.

Citește și Iluzia optică a weekendului. Găseşte cei 16 tigri din imaginea de mai jos! Ai ochi de vultur dacă reuşeşti

Unde se află ascuns oul

S-ar putea să fie mai greu decât credeai, având în vedere că doar 2% dintre internauții care au acceptat provocarea au reușit să afle care este soluția corectă.

Imaginea distribuită mai sus arată o piesă de țesătură frumoasă, cu design pastel și model de frunze colorate. În pădurea de mai sus se ascunde un ou de Paște, pe care trebuie să-l depistezi în mai puțin de 10 secunde.

Aceste tipuri de provocări cu iluzii optice reprezintă o modalitate bună de a-ți testa abilitățile de observație și perspicacitate sub forma unei provocări simple.

Testele de atenție reprezintă, de asemenea, un mod distractiv și antrenant de a-ți petrece timpul și de a-ți îmbunătăți abilitățile cognitive.

Așadar, ai găsit oul din poză? Dacă nu ai rezolvat enigma, poți verifica răspunsul corect chiar AICI. Oul de Paște este vopsit verde și se află în centrul imaginii, în partea de jos, după cum este încercuit cu roșu.

Citește și Găseşte oul de Paşte în imaginea de mai jos! E testul momentului. Atenţie, ai mai puţin de 7 secunde la dispoziţie!