Iluzie optică pentru ziua de joi. O banană se află printre copiii care se joacă. O zăreşti în 4 secunde?

de: Ștefan R. Apostol
16 05. 2024

Din când în când, apar anumite provocări care nu-ți dau pace, și te ambiționează să le dai de cap. O astfel de provocare este și această iluzie optică pentru ziua de joi, în care va trebui să descoperi unde se ascunde o banană, în 4 secunde. Ce zici, ești în stare?

Te provocăm cu o iluzie optică pentru ziua de joi

Această iluzie optică este una dintre cele mai dificile de până acum, deoarece numai cei cu un IQ ridicat și o vedere bună au o șansă de a o descoperi în 4 secunde.

Fructul lipsă este perfect plasat în decorul aglomerat, chiar și cei mai experimentați încercând să-și dea seama unde ar putea fi.

Descoperirea obiectelor de uz casnic ascunse poate fi una dintre cele mai dificile sarcini în domeniul iluziilor optice, deoarece acestea nu se află niciodată chiar acolo unde te aștepți.

Descoperă unde se ascunde o banană, în 4 secunde

Dar, din fericire, aceste iluzii optice sunt foarte distractive pentru a le încerca cu prietenii și pot fi un bun prilej de conversație. În imaginea de mai jos, la început, nu există nicio șansă ca în imagine să fie o banană autentică, dar cu cât te uiți mai atent, cu atât mai repede o vezi.

Fructul este ascuns adânc în fotografie și a fost poziționat perfect, ceea ce înseamnă că vei rămâne fără timp și nu vei avea niciodată satisfacția de a-l găsi doar pentru tine.

În această iluzie optică pentru ziua de joi, persoanele cu un IQ vizual ridicat ar trebui să fie capabile să o detecteze în câteva secunde și să aibă suficient timp pentru a se bucura de restul imaginii.

Soluția la iluzia optică de azi

Dacă nu ai reușit să găsești baqnana în cele 4 secunde, nu este nimic. Nu înseamnă că nu ai capacitatea vizuală de a o descoperi, ci pur și simplu nu este ziua ta în care te-ai putut concentra mai mult.

Și că să nu existe probleme, am inclus și soluția în galerie, dar îți mai dăm un indiciu, una din fetițele din imagine este importantă.

Dacă și-am deschis apetitul,  te mai provocăm cu o altă iluzie optică, în care va trbui să descoperi unde a zburat un papagal. Sau, dacă crezi că poți rezolva rapid un test, îți mai propunem și un test vechi de inteligenţă. Tot ce trebuie să faci, este să descoperi câteva animale bine ascunse ochiului. În rest, baftă!