Iluzie optică pentru ochi de șoim. Poți găsi litera M printre N în mai puțin de 6 secunde?

de: Violeta Badea
07 08. 2024

Miercuri, 7 august, avem o nouă provocare pentru tine: o iluzie optică pentru ochi de șoim. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să identifici litera ”M” ascunsă printre rândurile și coloanele de ”N”. Testul a devenit viral pe rețelele sociale, majoritatea internauților nereușind să îl rezolve în mai puțin de 6 secunde. Tu crezi că poți să o faci?

Găsește litera ”M” printre ”N”. Ai la dispoziție doar șase secunde

Iluziile optice sunt fascinante pentru că ne testează limitele percepției vizuale și ne provoacă să gândim într-un mod diferit. Recent, o provocare interesantă a devenit populară pe rețelele sociale, testând rapiditatea și acuitatea vizuală a participanților.

Provocarea constă în identificarea literei ”M” într-o grămadă de litere ”N”. În continuare, îți vom explica explica cum poți să o găsești simplu și rapid.

Strategii pentru a rezolva provocarea

Pentru a găsi litera ”M” în mai puțin de 6 secunde, există câteva strategii eficiente. Prima este să te concentrezi pe margini și colțuri ale grilei de litere, unde litera ”M” este mai probabil să fie localizată, datorită formei sale distincte comparativ cu ”N”.

De asemenea, poți încerca să îți miști privirea rapid peste întreaga imagine, căutând diferențe în structura literei, cum ar fi linii și colțuri. A rămâne calm și a nu te grăbi poate ajuta la identificarea literei ”M” mai repede decât ai crede.

Citește și Test de atenţie. Un cuvânt este scris greşit, îţi poţi da seama care? Ai doar 5 secunde la dispoziţie!

Unde se află litera ”M” din iluzia de mai sus

Privește atent imaginea, concentrează-te și urmează sfaturile de mai sus. Doar așa te poți alătura elitei care poate rezolva această iluzie optică în timp record. Atenție, ai doar șase secunde la dispoziție!

Doar oamenii cu o vedere super ascuțită pot găsi litera ”M” ascunsă printre ”N” în doar 6 secunde. Timpul se scurge. Deci? Ai găsit litera rătăcită? Dacă nu, ai în galeria FOTO a acestui articol răspunsul corect.

După cum vei putea observa, litera ”M” se află în partea dreaptă a imaginii. Aceste teste de atenție reprezintă o modalitate excelentă de a-ți pune mintea la contribuție.

Citește și Toți oamenii pot vedea mașinile din imagini, dar ai IQ de geniu dacă găsești cele 10 diferențe!