Iluzie optică pentru genii. Găsește câinele din imagine în 7 secunde, doar 3% dintre internauți reușesc

de: Manolică Anca
05 07. 2023

O nouă iluzie optică i-a pus la treabă pe internauți, după ce au acceptat provocarea de a găsi câinele ascuns printre vaci în imaginea de mai sus, în doar 7 secunde. Numai 3% dintre aceștia au găsit răspunsul corect. Crezi că te numeri printre cei despre care se poate spune că au o ochi de vultur?

Iluzie optică pentru genii

Iluziile optice încearcă să ofere câteva informații fascinante legate de modul în care funcționează creierul uman. De multe ori, anumite combinații specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli mintea pentru a percepe vizual ceva ce nu există.

Acestea pot fi amuzante și fascinante, dar ne pot spune, de asemenea, o mulțime de informații despre modul în care lucrează sistemul perceptiv.

Reușești să găsești câinele ascuns printre văcuțe în doar 7 secunde?

S-a dovedit științific faptul că aceste puzzle-uri online îmbunătățesc puterile cognitive, puterea memoriei, capacitatea logică și de observație. În plus, s-a demonstrat că ele îmbunătățesc starea de spirit. Așadar, oricând simți că ai o zi proastă și vrei să faci ceva aparte sau, pur și simplu, cauți o modalitate de a te relaxa, atunci rezolvarea acestor teste poate fi o alegere perfectă.

Testul pe care ți-l propunem astăzi este unul care îți va indica cât de bine stai cu atenția. Cei care acceptă provocarea trebuie să descopere, în doar 7 secunde, câinele ascuns printre văcuțe

Iluzia optică în cauză prezintă o ilustrație în care poți vedea o mulțime de bovine, iar patrupedul ar putea fi oriunde în imagine: în partea de sus, în mijloc sau chiar camuflat inteligent printre acestea. Este o provocare și o ocazie excelentă de a îți testa abilitățile de observație.

Încearcă și: Ești un geniu dacă depistezi trifoiul cu patru foi în doar 5 secunde. Doar 1% dintre internauți au găsit soluția

Doar 3% dintre cei care încearcă reușesc

Privește cu atenție prima imagine din Galeria Foto și încearcă să dibuiești unde este ascuns. Cei care au creat testul susțin că cei mai inteligenți vor reuși să îl găsească în mai puțin de 7 secunde.

Indiciu: Poate că are o culoare asemănătoare sau urechile asemănătoare cu cele ale vacilor. Ai reușit? Dacă nu, găsești soluția tot în Galeria Foto.

Încearcă și: Test de perspicacitate. Găseşte calul ascuns în imagine. Atenţie, doar 1% reuşesc