Iluzie optică pentru genii. Doar 1% dintre internauți au găsit ursul polar din imagine în doar 7 secunde

de: Ștefan R. Apostol
31 08. 2023

Îți provocăm, din nou, abilitățile cu o iluzie optică pentru genii. Dacă te simți în stare, tot ce ai de făcut, este să găsești un simpatic urs polar într-o imagine. Dar nu oricum, ci în doar 7 secunde. Baftă!

Te provocăm cu nouă iluzie optică pentru genii

Această iluzie optică este un test al abilităților tale de observație. Poți descoperi ursul polar ascuns?

Tot ce îți mai putem spune pentru început, este că s-ar putea să fie o iluzie înșelătoare, dar această provocare devine și mai dificilă și mai palpitantă, deoarece vei avea doar 7 secunde pentru a descoperi ursul polar în zăpadă.

Găsește soluția la: Iluzia optică a momentului. Găseşte pisica ascunsă printre lemne în mai puţin de 8 secunde!

Iluziile optice sunt imagini care ne păcălesc creierul să vadă ceva ce nu este de fapt acolo. Ele pot fi cauzate de o varietate de factori.

Spre exemplu, modul în care ochii și creierul nostru procesează informațiile, modul în care lumina este reflectată sau refractată și chiar modul în care suntem pregătiți să vedem lucrurile.

Unele iluzii optice sunt simple și ușor de observat, în timp ce altele pot fi destul de dificile. Iluzia optică a ursului polar ascuns este una dintre cele mai provocatoare.

Găsește ursul polar din imagine în doar 7 secunde

Ursul este camuflat în zăpadă atât de bine, încât îți poate lua ore întregi să îl găsești. Tot ce trebuie să faci în această provocare, este să găsesti ursul din această iluzie optică pentru genii.

Vezi rezolvarea la: Testul IQ care pune românii în dificultate

Uită-te cu atenție în imaginea de mai jos și încearcă să deosebești ursul polar de restul peisajului de nea, dacă faci asta ești în top 1% dintre cei care pot!

Găsește ursul polar din această iluzie optică pentru genii!

Îți mai readucem aminte că unele iluzii optice implică culori care sunt foarte asemănătoare între ele.

Rezolvă și: Testul IQ la care puțini români răspund. Care pahar va fi plin mai întâi?

Cu această iluzie optică pentru genii, îți poți testa, de asemenea, capacitatea de a vedea și de a distinge între diferite culori.

Poți recunoaște ursul polar alb în zăpada albă? Dacă aveți probleme în a găsi ursul polar, nu vă faceți griji. Înseamnă doar că creierul tău este păcălit. Iluziile optice pot fi distractive și provocatoare.

Dacă nu mai ai timp, poți oricând să verifici răspunsul oferit mai jos.

Soluția la această iluzie optică pentru genii

Ai găsit ursul polar ascuns? Dacă da, felicitări! Ai abilități de observație ascuțite. Dacă nu ai găsit ursul polar ascuns, nu-ți face griji, nu ești singur, ai răspunsul în imaginea din galerie.

Împărtășește această iluzie optică cu familia, prietenii și colegii, și provoacă-i să descopere ursul polar ascuns, în doar 7 secunde.