Iluzie optică pentru cei cu privirea ageră. Unde sunt cei trei de 6 din imagine?

de: Manolică Anca
28 06. 2023

O nouă provocare ce îți pune la încercare viteza de reacție și atenția la detalii face furori în mediul online. Privește cu atenție imaginea dată și vezi cât de repede reușești să găsești cei trei de 6 printre restul cifrelor. Crezi că te numeri printre cei despre care se poate spune că au o privire de vultur?

Test pentru cei mai inteligenţi oameni

În ultima anii, testele de atenție, sau de IQ cum mai sunt numite, câștigă tot mai mulți adepți și tot mai multă popularitate în mediul online. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocări și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au creat.

Acestea sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber, dar mai ales un antrenament excelent pentru creier. Cele mai multe dintre ele sunt făcute în așa fel încât să ne pună la încercare logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii și viteza de reacție.

Iluziile optice ne-au fascinat și captivat mințile de secole, lăsându-ne adesea să ne punem la îndoială propria percepție a realității. De fapt, ele încearcă să ofere câteva informații legate de modul în care funcționează creierul nostru.

Citește și: Test pentru cei foarte inteligenţi. Găseşte greşeala din imagine în mai puţin de 5 secunde! Prea puţini pot face asta

Cât de repede reușești să găsești cei trei de 6 din imagine?

Testul pe care ți-l propunem astăzi este unul care îți va indica cât de bine stai la capitolul atenție. Cei care acceptă provocarea trebuie să descopere, în doar câteva secunde, cei trei de șase din prima imagine încărcată în Galeria FOTO a articolului.

Acolo vei regăsi o fotografie care ilustrează o grilă numerică ce conține diverse cifre din intervalul 0-9. Pentru a îți testa atenția și abilitățile de observare, cei care au realizat testul te provoacă să găsești cele trei numere 6 ascunse în doar 9 secunde.

Folosește-ți atenția, raționamentul logic, puterea de observare și alte abilități pentru a reuși să deslușești iluzia optică. Reușești să le identifici? Dacă timpul a expirat și nu ai apucat să le găsești pe toate trei, descoperă soluția tot în Galeria FOTO.

Citește și: Iluzia optică pentru cei mai atenţi! Găseşti pisica ascunsă în mai puţin de 6 secunde? Pare simplu, nu-i aşa?