Iluzie optică inedită pentru specialiști. Unde este telefonul ascuns printre celelalte gadgeturi?

de: Sabina Anastasia
05 03. 2024

Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine: o iluzie optică ce prezintă mai multe gadgeturi, printre care este ascuns un telefon mobil. Crezi că reușești să îl găsești în timpul limită pe care îl ai la dispoziție?

Ești pregătit pentru o nouă provocare?

Dacă testele prin care îți poți dezvolta abilitățile cognitive sunt pe placul tău și ești activ în mediul online, cu siguranță ai observat că multe astfel de materiale au devenit virale în ultimele săptămâni. Unul dintre ele ți-l vom prezenta și în materialul de astăzi. Ești pregătit pentru o nouă provocare?

De răspunsul tău este afirmativ, accesează prima imagine încărcată în galeria foto a acestui articol. Nu o accesa pe a doua, ci doar pe prima, fiindcă în a doua vei observa răspunsul la problema pe care va trebui să o rezolvi. Cu alte cuvinte, dacă o vei accesa acum, îți vei fura singur căciula.

Cât timp ai la dispoziție pentru a desluși iluzia optică

Dacă ești gata pentru noua provocare și ai accesat prima imagine din galeria foto, setează și un cronometru la 8 secunde. Acesta este timpul limită pe care îl ai la dispoziție pentru a rezolva provocarea de astăzi. Nu ar trebui să te ia prin surprindere, dacă ai mai rezolvat astfel de teste în trecut.

Analizează cu atenție imaginea și încearcă să faci acest lucru în timp util. Recomandarea noastră este să împarți imaginar imaginea din galerie în mai multe secțiuni și să analizezi fiecare secțiune rapid, în trecere cu privirea, pentru a identifica ce obiecte sunt ilustrate în imagine, de fapt.

Provocarea ta: unde se află telefonul ascuns printre celelalte gadgeturi?

Sarcina ta este să identifici locul din imagine în care se află un telefon ascuns. Iluzia optică de astăzi îți pune la încercare abilitățile de observație. Ea te poate ajuta să obții o perspectivă fascinantă asupra modului în care creierul tău procesează informațiile vizuale primite de la ochi.

Cu ajutorul testului de astăzi îți poți îmbunătăți abilitățile cognitive și stimula, totodată, creierul să gândească creativ. Este, de asemenea, o modalitate distractivă de a-ți provoca mintea și de a-ți îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor. Ai reușit să găsești telefonul ascuns printre gadgeturi?

Dacă ai găsit telefonul sau dacă timpul limită a expirat, accesează a doua imagine din galeria foto. În ea vei putea observa marcat locul în care se află dispozitivul mobil pe care trebuia să-l identifici. Dacă ai răspuns corect, te felicităm! În caz contrar, îți recomandăm să arunci un ochi și peste testele de mai jos.

Îți recomandăm și:

Testul de IQ al dimineţii. Ce este greşit în imaginea din spatele curţii? Îţi dai seama într-un minut?

Test de perspicacitate inedit. Care sunt cele trei diferenţe între pozele cu fermieri