Iluzie optică. Chiar ești un geniu dacă găsești în 10 secunde căluțul de mare ascuns în imagine

de: Bișinicu Andreea
15 01. 2023

Iluziile optice au câștigat multă popularitate în mediul online, în ultimii doi ani de zile, internauții acceptând provocarea de a rezolva cele mai tari teste de inteligență. Privește cu atenție imaginea de mai sus și găsește unde se află ascuns căluțul de mare.

Unde se află căluțul de mare din iluzia optică de mai sus

Lumea subacvatică este de-a dreptul impresionantă, cu areale de vis, specii rare de pești și mamifere, conviețuind în armonie, într-un caleidoscop de culori.

Poți întreba pe oricine a făcut scufundări și vei vedea o emoție bizară și o scânteie în ochii lor, fiind vorba de o lume cu adevărat fascinantă.

Pe lângă tot felul de specii de pești, mamifere și vegetație, unul dintre cele mai spectaculoase creaturi marina este căluțul de mare.

În imaginea de mai sus vei putea observa câteva astfel de exemplare. Provocarea acestui puzzle interesant este să găsești căluțul de mare ascuns, în mai puțin de 10 secunde. Astfel, vei dovedi că deții un coeficient de inteligență peste media generală globală.

Citește și Iluzia optică pentru genii. Unde este grămada de bani din imagine? Nici 1% dintre oameni nu rezolvă

70% dintre internauți nu au găsit soluția corectă

În fotografia realizată mai sus, trebuie să îți folosești capacitatea de concentrare, pentru a vedea unde se află căluțul de mare. Mare grijă, acesta se află chiar la vedere. Ai reușit să-l depistezi? Dacă nu, iată soluția corectă chiar AICI.

Căluțul de mare din iluzia optică de mai sus este pitit în colțul de jos din stânga imaginii. Probabil nu l-ai sesizat imediat, datorită culorii sale închise, ceea ce te poate determina să îl confunzi cu o bucățică de lemn.

Statisticile au arătat că nivelul de dificultate al acestui puzzle este atât de mare încât 70% dintre oameni nu au reușit să depisteze vietatea marină în mai puțin de 10 secunde.

Iluziile optice cu imagini și testele de atenție au fost întotdeauna benefice în îmbunătățirea memoriei și a funcțiilor cognitive, îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor, antrenarea minții să gândească rapid și creșterea nivelului de IQ.

Citește și Doar 1% dintre oameni pot găsi cele şase cuvinte ascunse în doar 11 secunde! E un test pentru persoanele cu adevărat inteligente